top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Evolution: кухня в трансформації

Сучасна модель Scavolini: динамічна, функціональна та дизайнерська.

Композиція створена для задоволення потреб сучасного життя та ергономічного життя на кухні. Саме деталі створюють належну атмосферу, щоб зробити кухню місцем для відчуття найкрасивіших емоцій повсякденного життя: це Evolution, лінія Scavolini Basic, дизайн Vuesse. Evolution у рамочному фасаді у поєднанні з відкритими конструкціями з алюмінію кольору антрациту створює цікавий стиль з нотками індустріальності. Окрім рамочних фасадів у цій моделі можливі і звичайні плоскі. Неймовірна палітра кольорів, навіть є варіанти з ефектом бетону. Оздоблення, яке прикрашає кухню з елегантністю. І, нарешті...

Бронзові елементи та плінтуса створюють вишукане обличчя кухні Evolution, що дуж вдало переплітається з промисловими нотками у цій пропозиції Scavolini Basic.


Цікавим предметом є спинка з алюмінію кольору антрацит, обладнана установкою, оснащена низкою додаткових елементів, таких як тримачі для рулонів, полиці, бруски, гачки тощо. Щоб все було доступним, упорядкованим і водночас дійсно модним способом. Хочеш якісну кухню, яка не має аналогів? Звертайся!










вул. Городоцька 174 063-241-58-54

Ми знаємо про кухні усе (cool)

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page