top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Буазері: оригінальна і корисна ідея для вашої вітальні




Буазері, слово французького походження, що означає «дерево», — це різновид настінного покриття з довгою історією, яким і сьогодні захоплюються, адже воно поєднює у собі функціональністю та красу. У сфері дизайну інтер’єру буазері, безперечно, є правильним вибором для покращення (і не тільки) інтер’єру будинку.



Що таке буазері?

Це оздоблення, яке базується на панелях, які покривають стіни, часто супроводжуються декоративними деталями, такими як різьблення або полиці, які додають глибини та руху живій композиції.


Буазері може бути виконано в різних стилях, від класичного до сучасного, що дозволяє адаптуватися до різних дизайнерських ідей і прикрасити будь-який тип вітальні.




Чому варто вибрати буазері?

Чому, окрім естетичного фактору, рекомендується обставити буазері у вітальні? З функціональної точки зору буазері має численні переваги. Перш за все, він діє як природний акустичний ізолятор, зменшуючи зовнішній шум і покращуючи внутрішню акустику приміщення.


А також, панелі можуть зберігати тепло, якщо вони вибрані з дерева, матеріалу, допомагаючи підтримувати температуру в приміщенні більш стабільною: це може виявитися дуже корисним взимку, коли вам хочеться тепла та затишку.


І останнє, але не менш важливе: буазері допомагає приховати будь-які недоліки або нерівність стін, забезпечуючи естетичне та елегантне інтер'єрне рішення.




Як налаштувати буазері?

Буазері допускає функціональні та вишукані налаштування, ідеально адаптуючись до стилю меблів, обраних для вітальні та інших кімнат будинку. Також існують кріплення вигляді контейнерів і полиці, на них можна розмістити декоративні рослин, сувенірів чи будь-які інші предмети для душі.




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!


8 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page