top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Конфігурації для будь-якого стилю


Незалежно від того, чи є ваш будинок класичним чи сучасним, великим чи маленьким, завжди є спосіб облаштувати вітальню, відображаючи стиль, який йому належить, зберігаючи при цьому функції та стиль цієї зони будинку.



Маленька вітальня

Вітальня має кілька функцій: вона може бути місцем для себе та своїх захоплень, будь то читання книги чи перегляд фільму, зона відпочинку для відновлення сил після робочого дня або приємне місце для друзів і гостей. .


Незалежно від діяльності в цій частині будинку, якщо вона невелика за розміром, ми повинні застосувати певні стратегії, щоб зробити її придатною для наших потреб. Ефективним рішенням є створення багатофункціональної вітальні, в якій вітальня сполучається з кухнею за допомогою меблів, стінних панелей, підстав і полиць, створюючи безперервність в єдиному середовищі.



Оформіть вітальню стильно

Настінна система «Fluida» ідеально підходить для створення книжкових шаф і для вільного визначення зон зберігання з дверцятами, відкидними дверима або висувними кошиками. Його можна застосувати до різних проектів, наприклад, із функцією двосторонньої перегородки, за допомогою якої можна створити вхід між двома сполучними середовищами, щоб розділити та водночас поєднати різні можливості використання.


Космос? :)



Класичний стиль

Для тих, хто любить класику, але не хоче відмовлятися від модерну. Одна з ідей — створити сучасну вітальню, яка вміє бути поміченою за її збалансованість і витонченість. Як і ця композиція від Exclusiva, виготовлена ​​з престижних матеріалів і вишуканої обробки, як-от блискуче золото, хроматична особливість цієї вітальні, і ручки зі кристалами Swarovski®.



Хочеш меблі, які не мають аналогів? Звертайся! салон "Scavolini Lviv" 063-241-58-54 вул. Городоцька 174 Ми знаємо про меблі усе!

7 переглядів0 коментарів

コメント


bottom of page