top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Кухня з висувною стільницею



Створіть додаткову робочу зону за допомогою кухні з висувною стільницею і столом

Кухня з висувною стільницею, яка особливо цінується в невеликих будинках, є чудовим рішенням для економії місця, хоча навіть у великих квартирах - додаткова стільниця чудове рішення! Цікаво дізнатися про три типи висувної стільниці? Хто знає, який з них виявиться найбільш корисним для оптимізації кухонного простору!





Знімна таця для сніданку

Завдяки знімному верху для закусок ви можете створити гарний куточок, щоб почати вихідний день з правої ноги. Просто посуньте або розширте поверхню для сніданку, поставте навколо неї кілька табуретів і вуаля, у вас є практичний стіл/прилавок, щоб насолоджуватися улюбленою кавою чи круасаном, не сервіруючи стіл.





Висувна обробна дошка

Якщо ви ентузіаст кулінарії, ви знаєте, наскільки важливо мати достатньо місця для експериментів з новими рецептами. З висувною стільницею кухні Mia від Carlo Cracco ви можете розраховувати на додаткову зону, обладнану отвором для обробки відходів і тримачами для ножів, усе для зручного управління інгредієнтами. Готові готувати?





Кухня з висувним столом

Чи є у вас друзі, які люблять запрошувати себе, несподівано з’являючись у дверях, щоб випити кави чи повечеряти? Немає проблем: наявність відкидного столу дозволяє створити більше опорного простору, яке можна використовувати як для неформального споживання їжі, так і для розміщення різноманітних приготованих страв.

Безумовно, це рішення є стратегічним навіть у невеликих квартирах, де проект меблювання повинен бути опрацьований до міліметра: забезпечивши висувний стіл, вам більше не доведеться займатися акробатикою з розставкою меблів або жертвувати стилем кухні.






Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!

9 переглядів0 коментарів

Comentários


bottom of page