top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Кухонна стільниця + стільниця = виграшна комбінація

Дизайн

Як створити ідеальні комбінації на вашій кухні?

Готувати, їсти, працювати і спілкуватися: скільки всього ми робимо на кухні! І це лише деякі з видів діяльності, які обертаються навколо кухні. Чудово зігріває наші серця, об’єднує нас із сім’єю та друзями, створюючи, домашній затишок і тепло. Кухонна стійка - ось наш секрет! Вона по-різному з’єднується зі стільницею, утворює різні зони, які є найкращим прикладом функціональності та затишку.


Комбінації в індустріальному стилі

Diesel Open Workshop дає можливість створити, відповідно до настрою усього приміщення кухню, в якій закусочна стійка стає природним продовженням верху, утворюючи куточок, який можна використовувати з двох сторін для розміщення, поєднуючи з практичними табуретами. Оздоблення та кольори роблять все інше: новий дуб Pinstripe для цоколів і шаф, бронзові профілі дверей і ручок, а також верхня частина з Quarz Calipso, все тон в тон, виражає надзвичайно теплу та витончену елегантність.





Іншим прикладом є кухня з великою стійкою для закусок, яка розміщується паралельно з композицією біля стіни, в центрі кімнати, де ви маєте всю необхідну свободу для пересування. З одного боку зона, призначена для приготування їжі, з іншого — стільниця для сніданку з табуретами, відкрите рішення, яке з’єднує кухню з вітальнею з великим столом Corian Deep Bedrock, у повній безперервності з кухонними стільницями. Концентрація стилю та функціональності

У цьому проекті Boxlife ми бачимо кухню, в якій настінні блоки з лакованого алюмінію і матово-лаковані базові блоки Titanium Grey поєднуються зі світлими тонами підлоги з ефектом дерева. Стійка для закусок закриває півострів кам’яною стільницею Arabescato, стаючи динамічним і центральним елементом відкритої конфігурації, завдяки якій кухня з’єднана з рештою будинку.


Композиції A Isola

Коли острів займає центральне місце, можна створити різні варіанти меблів залежно від стилю та доступного простору. Завдяки використанню різних матеріалів кухня стає привілейованим місцем для експериментів. Як і в моделі LiberaMente з чітким сучасним відбитком, в якій витончений Fenix ​​NTM® Bianco Malé перетинається з теплим горіхом Sunset у шафах і решітчастим дубом Nabuk для стільниці для сніданку, оснащеної регульованою опорою Slender і розміщеною безпрецедентним чином до стільниці, яка розвивається по всій довжині.



Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv м.Львів, вул. Городоцька 174 +38-063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!

31 перегляд0 коментарів

Comments


bottom of page