top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Поради щодо декорування


Модульні меблі та обладнані стіни для максимального комфорту.


Надати нове життя вашій вітальні та зробити її відображенням вашої особистості, у цьому допоможуть модульні меблів і оригінальні настінні блоки. Вони повністю оновлюють вітальню та надають їй індивідуальність, гарантуючи стиль, практичність та порядок водночас.




Багатофункціональність та естетичність

Багатофункціональність та естетика – ідеальне поєднання, без якого важко обійтися, щоб створити середовище з ідеальною організацією простору та з унікальним дизайном. З цього моменту ми можемо почати проектувати меблеві рішення для вітальні, які виділяються здатністю адаптуватися до будь-якого стилю.


Сучасний, класичний чи індустріальний? Все це та багато іншого. Модульні меблі та обладнані стіни додають характер будь-якому обстановці.


Промислові пропозиції


Залізо, сталь, темні кольори, відкрита цегла: основні елементи декору вітальні в індустріальному стилі. Меблі для вітальні, які найкраще вписуються у інтер'єр індустріального настрою, характеризуються цим нетрадиційним поєднанням, яке привертає увагу.


Універсальність, яка навіть створює комфортний домашній офіс всередині будинку, до якого можна додати ящики та інші елементи зберігання. Швидка структура і водночас із регулярним ритмом, також пропагує концепцію універсальності та «все на виду», із завжди різними комбінаціями.



Сучасний, На стіні або в центрі кімнати

У сучасних будинках, будь то відкриті простори чи лофти з більш мегаполісним стилем, вітальня часто межує та поширюється на зону кухні. Для відкритих просторів і комунікаційного середовища обладнані стіни, розташовані в центрі кімнати, мають великий естетичний ефект і значну практичність у розподілі функцій, щоб чітко визначити зони, призначені для різноманітних повсякденних занять.




Максимальна композиційна свобода

Рішення для меблів вітальні підходять як для великих приміщень, так і для невеликих поверхонь. Широкий вибір матеріалів, від обов’язкових, таких як лак і ламінат, до більш інноваційних, таких як Fenix ​​NTM®, і не менш великий каталог кольорів доповнюють пропозиції.




Хочеш якісну кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv м.Львів, вул. Городоцька 174 +3-063-241-58-54


Ми знаємо про кухні усе!

5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page