top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Прості геометричні форми для мінімальної кухні



Деякі приклади мінімальних і красивих кухонь

Під час створення сучасного стилю, дизайнери все більше і більше створюють геометрію, зосереджуючи увагу на чисті і добре збалансовані лінії. Бажаєте розглянути деякі моделі? Будьте готові попрощатися з громіздкими меблями і вітати мінімальні та вишукані кухонні композиції.




Сучасна кухня Motus

Проект Motus від Scavolini, розроблений Вітторе Ніолу, ідеально занурюється в сучасний світ. Насправді, як бачите, дивує не незвичайність ліній, а суттєвий і елегантний дизайн, здатний зробити кухню вишуканою у своїй простоті.



Завдяки м’якій геометрії, що обволікає, кожен предмет меблів гарантує універсальне використання кухонного середовища, підтримуючи різноманітні щоденні дії.


Особливості Motus: відкривання дверей без ручки, унікальне переосмислення дверей зі скляними вставками, геометрія фігурної шухляди, виділені острівці та півострови.




Сучасна кухня Formalia

Ще одна кухня, в якій геометричний дизайн знаходить своє найбільш конкретне вираження, це Formalia. Граючи з розташуванням основних кухонних меблів, дизайнеру Вітторе Ніолу вдається досягти виняткових естетичних результатів, надаючи індивідуальності всьому будинку.



Відмінною рисою проекту є, безумовно, фігурні двері, які тримають ручку, доступну в різних кольорах. Ця модель створює композицію з чіткими лініями, привертаючи увагу своєю неповторністю.




Але двері — не єдина геометрична деталь цієї сучасної кухні: системи Staus Wall Systems також ідеально гармонують із взаємодією ліній, вставлених безпосередньо в проект кухні.



Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 +380632415854 Ми знаємо про меблі усе!

14 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page