top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Спокусливі кухні

Дизайн


Вертикальна чи горизонтальна ручка на фасаді? В тон фасадів чи навпаки яскравий контраст? Фасади з пазами показують душу сучасної кухні.


Кухні з пазами мають свою привабливість. Порівняно з ручками, вони створюють більш однорідний ефект, підкреслюючи стиль композицій, вишуканість, навіть якщо вони мають мінімальний характер. Пази, завдяки своїй універсальності, дозволяють задовольнити будь -які естетичні вимоги сучасних кухонь.


Послідовно чи навпаки: випробування стилю

У моделях, де фасади кухонь залишаються гладкими, не порушуючи безперервності поверхонь, досягається результат глибокої формальної чистоти. В іншому випадку, коли паз заглиблений у двері, створюється контрастний малюнок з великим ефектом.


У модель Delinea отвір має поглиблений алюмінієвий профіль з розрізом у 45 °, для більшої ергономічності захвату. Паз може бути доступний у контрастних кольорах: латунь, бронза, срібло, білий або в тій




же обробці, що і двері. Стильний вигляд

Гола також є головним героєм кухні LiberaMente і підкреслює її чітку та функціональну геометрію. Це доступне завдяки можливості вибору того самого оздоблення для горизонтальних пазів фасадів, плінтусів та вертикальних пазів колон. Таким чином створюється ідеальний загальний вигляд, що допомагає зробити проект кухні гармонійним та послідовним.





Оздоблення для вибору стилю


Інша можливість композиції поєднує інноваційний та тактильний матеріал, такий як Делійська глиняна Biomalta, з пазами та цоколями в елегантній бронзовій обробці, також запропонованої для вертикальних заглиблених пазів шаф.

Естетичний вибір для більш очевидного та декоративного результату.



Чудовий баланс


Дивує істотністю форм, а також дизайнерськими рішеннями, які разом підкреслюють турботу та ефективність кухні, що поєднує функціональність та естетичну суворість. Білі полиці та ємності, що є відмінними елементами кухонних композицій Qi, супроводжуються передовими рішеннями, такими як нахилена верхня частина під кутом 45 °, матеріали останнього покоління, такі як Lapitec для верху та спинки, пази та плінтуси.




Хочеш якісну кухню, яка не має

аналогів? Звертайся!


салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 +38-063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page