top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Сучасна вітальня зі скляними елементами



Шукаєте тумби для сучасної вітальні: ось як обставити її красивими та функціональними скляними блоками



Символ позачасового дизайну, скляні блоки повертаються в сучасну вітальню, стильно та зі смаком поєднуючись з аксесуарами меблів. Ви віддаєте перевагу настінній системі чи окремому скляному блоку? Нехай наші поради надихнуть вас на вибір найкращого рішення для вашої вітальні!




Великий блок зі скляним фасадом


Для повного і гармонійного відпочинку у сучасній вітальні, організація має важливе значення. Окрім додання кімнаті ще більш домашньої атмосфери, скляний блок також можна використовувати як шафу для столового посуду, наприклад тарілок і склянок, або для зберігання старого сімейного альбому, який у моменти ностальгії ви любите гортати, затишно влаштовуючись на диван.



Якщо вам також потрібно обставити порожню стіну у вітальні, ми можемо порекомендувати систему Carattere Fluida Wall для вітальні з декоративним меламіном модрини Nuance з її мінімалістичним дизайном, подвійною послідовністю стінових елементів і внутрішнім освітленням, функціями, які дозволяють зберегти все в полі зору і, в той же час, підкреслюють сучасний стиль вітальні одним елементом.


Складний агрегат


Сучасна вітальня повинна мати чорно-білий скляний блок із простими, але стильними контурами: наша пропозиція – система Black Status Wall System моделі Formalia, яка виділяється лакованою стінкою Prestige White, а також верхньою та настінною панелями з алюмінієвою рамою. двері та димлене скло.




Це компактне рішення, яке, як бачите, процвітає своїм стилем: ми впевнені, що ви вже знаєте, що помістити всередину, створюючи типово мінімалістичний, але функціональний вигляд.



Блоки зі скляними фасадами



Полиці, стелажі: для книг, колекцій, бабусиного столового посуду, здається, ніколи не вистачає елементів для зберігання. Поєднання настінної системи зі скляними стінками може бути ідеальним рішенням, щоб максимально використати простір і налаштувати композицію.




Вітальня Evolution демонструє це, об’єднавши стінові панелі з антрацитовим оздобленням. Екранне скло та двері з алюмінієвою рамою: вам вони подобаються? Обробка скла надзвичайно ефектна, відкриваючи можливість побачити вміст навіть найцікавішим людям. Як ви можете собі уявити: неможливо, щоб стильні елементи скляних фасадів не привернули увагу ваших гостей!


Україна понад усе!

Хочете якісні меблі? Звертайтеся! 📣салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174📣 Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе😎


16 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page