top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Техніка для кухні від шеф-кухаря!



Ми всі захоплені кулінарією. Останніми роками з’явилася тенденція до того, що професійна кухня може бути і вдома, створюючи атмосферу, ніби ми перебуваємо на задньому плані зіркового ресторану. Приготування їжі перетворюється на ритуал, який слід дотримуватися до найменших деталей за допомогою спеціальних інструментів, структурованих настінних панелей і професійних приладів.


Карло Кракко, головний шеф-кухар par excellence, створив особливу кухню Mia від Carlo Cracco зі Scavolini, професійну кухню, але для домашнього використання. Ця модель була розроблена зі всією функціональністю, як кухня ресторану, але вдома. Все добре організовано для максимальної практичності та створення найдивовижніших страв.



Навіть правильна техніка на кухні має значення! Від витяжки до варильної панелі, від вакуумного ящика до нагрівальної лампи – ніщо не залишається напризволяще.


Витяжка High Tech

Витяжка – це елемент, який не може бути відсутнім на кухні, адже вона гарантує максимальну безпеку під час приготування їжі.


Його основна функція – пилосос. Пари та випари «підтягуються» та видаляються через димохід. Фільтрування - друге. Фільтрування повітря має важливе значення для збереження навколишнього середовища чистим і позбавленим запахів.



Витяжка, виготовлена ​​з високотехнологічних матеріалів, забезпечує максимальну продуктивність. Острівна витяжка, вставлена ​​в кухню Mia by Carlo Cracco, є практичною, має неймовірний дизайн і розширюється вбік, створюючи підвісну конструкцію, де ви можете розмістити посуд, каструлі та все, що вам подобається мати під рукою.



Професійна кухня: газова чи індукція?

Багато залишаються вірними класичній плиті, стільки ж «з радістю» переходять на індукційну систему. Так який же вибрати? Це залежить від того, що ми шукаємо!


Газова плита дешевша, простіша у використанні (принаймні на початку) і підходить для тих, хто вважає за краще регулювати вогонь під час приготування їжі; сьогодні найпопулярніший вибір на професійних кухнях.


Індукційна система, з іншого боку, дозволяє стримувати непотрібні втрати тепла, щоб передавати його лише туди, де це необхідно. Незалежно від вибору, успіх наших смаколиків залежить (також) від хороших плит!


Вакуумний ящик і багато іншого

Надзвичайно корисний на кухні - вакуумний ящик дозволяє продовжити термін зберігання продуктів і розділити їх на порції в практичних пакетах. Цей спосіб консервування позбавляє їжу кисню, щоб зберегти її довше, не втрачаючи якості та смаку. Це також найкращий спосіб заморозити їжу та насолоджуватися нею пізніше, заощаджуючи місце та час.


Маринад їжі стає ще більш інтенсивним, якщо вона упакована під вакуум. Аромати не окислюються, а смаки залишаються незмінними для чудового результату.



Нагрівальна лампа піклується про їжу

Підігрівальна лампа зберігає посуд теплим. І в повсякденному житті, і під час вечорів з гостями, вона піклується про страви перед подачею на стіл, щоб страви були бездоганними, завжди гарячими та апетитними, як на професійній кухні.




Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854


Ми знаємо про меблі усе!


13 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page