top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Як використовувати зелений колір в меблях?

Слава Україні! Героям Слава!


Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪



Які відчуття викликає у вас зелений? Колір природи, спокою та рівноваги. ​​Кожен відтінок відповідає різним відчуттям, тому, якщо ви хочете використовувати зелений в меблях, ви повинні почати з ефекту, який ви хочете надати довкіллю.


Зелена кухня


У моделі LiberaMente зелений відіграє ключову роль, матовий лак виділяє робочі зони кухні, в пазах, підставах і деталях плінтусів, і добре поєднується зі стільницею з керамограніта, настінні блоки і колони в декоративному Noce Garden. Загальний ефект дуже гармонійний, створюючи домашній затишок у природних тонах.

Схожим натхненням є кухня Mia, яка пропонує всі функції, необхідні для шеф-кухаря, без шкоди для естетичного фактора. Також у цій композиції ми знаходимо Mineral Green, обрану для покриття основ і ідеального завершення стилю проекту Line System, особливої ​​ознаки моделі, збагаченої аксесуарами, контейнерами для ароматних трав та іншими полицями.


Зелена стіна, посуд та аксесуари


Якщо ідея вибрати зелені меблі для кухні здається вам занадто ризикованою, ви завжди можете подумати про фарбування стін в цей колір, комбінуючи тканини, додаючи посуд.

Це, очевидно, стосується й інших кімнат, як і вітальні: достатньо додати дивани, килими чи зелені рами, щоб надати легкості та модернізувати меблі.


Україна понад усе!

Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣



Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎





6 переглядів0 коментарів

تعليقات


bottom of page