top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

3 стільці для вашої кухні




Scavolini презентує сучасні моделі кухонних стільців, які зроблять вашу кухню функціональною, затишною та стильною

Уявіть собі аромат кави вранці, коли ви сидите поруч із своїм коханим, або сміх ваших близьких, які зібралися за накритим столом: коли справа доходить до облаштування кухні стільцями, ви не просто розставляєте аксесуари. Вибрати сучасні та зручні кухонні стільці означає зробити вітальню більш функціональною та зручною, підготувати її до прийому друзів та родини, щоб розділити унікальні моменти. Давайте разом відкриємо 3 фантастичні моделі стільців для вашої кухні!


Кухонний стілець Cloe

Вишуканий Cloe, характеризується високою спинкою, яка забезпечує додаткову підтримку для спини, доступний як з пофарбованою металевою конструкцією, так і з покриттям із стійкою до плям тканиною Sunday sowproof.





Модель Dafne

Завдяки своїй ергономічній спинці, яка ідеально адаптується до тіла, крісло Dafne запрошує вас сидіти та насолоджуватися компанією інших. Його структура, також у цьому випадку з пофарбованого металу або тканини, така ж міцна, як і ніжки, доступні в різних кольорах, щоб ідеально поєднуватися з кухонним столом. Одним словом, модель Dafne – ідеальний вибір для довгих вечорів, проведених вдома з друзями та родичами.





Сучасні кухонні стільці: Klesia

На кухні, де практичність перевершує все, складні стільці не можуть бути відсутніми: ми говоримо про Klesia, барвистий стілець із поліпропілену, універсального та міцного матеріалу, який добре підходить для мінімалістських та сучасних кухонь. Але це більше, тому що це сидіння також економить місце: у закритому стані товщина становить лише 5 см.

Ви вже думаєте, де його зберігати? Ми запропонуємо вам рішення: для цього крісла є як візок, який може вмістити 6 стільців, так і настінний гачок, який може вмістити 4.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!




9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page