top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

3 ідеї оформлення сучасної вітальні



Надихайтеся нашими моделями для вітальні Lumina, Libra та Musa

Ви завжди мріяли про вітальню з сучасною атмосферою, де можна проводити приємні вечори в компанії друзів і коханих? У цій статті ми пропонуємо 3 моделі, щоб надати кімнаті чарівної атмосфери: вуаля, вітальні Scavolini Lumina, Libra та Musa з м’якими кольорами та вишуканою обробкою.




1. Вітальня Lumina

Вітальня є ідеальним місцем для відпочинку, а також для надсилання останніх робочих електронних листів. Щоб створити комфортне середовище, у якому ви будете жити щодня, вам знадобиться кілька предметів меблів, багатофункціональних і ретельно підібраних/ Наприклад, підвісна основа для розміщення посуду, полиці для ваших улюблених книг, стільниця для телевізора або ноутбук. Загальний ефект дуже гармонійний, вам не здається?




Світлі відтінки роблять простір більшим, їх можна поєднувати з більш яскравими відтінками, роблячи вітальню більш життєрадісною.




2. Залишайтеся Терезами

Коротше кажучи, сучасний стиль не боїться використання кольорів, і вітальня Libra також підтверджує це, вибравши поєднання кольорового базового блоку з однотонними та рейковими дверима з відкритими елементами для справді оригінальної та сучасної композиції.


Хочете, щоб ваша вітальня нагадувала вінтажну палітру? Вибір рейкового ефекту скляних дверей у більш м’якому кольорі може бути рішенням: базовий блок ідеально обрамляє ваші моменти відпочинку, створюючи стилістичну спадкоємність навіть з кухнею за наявності відкритого простору.





3. Залишайся Музою

Ще один прийом, щоб оновити зовнішній вигляд вітальні, додавши шарму та сучасності, - це поставити темні меблі та аксесуари, включаючи підставки під телевізор, дивани та журнальні столики.




Вам не обов’язково вибирати повний чорний колір: як пропонує вітальня Musa, додавання контрастних аксесуарів – поєднання чорного і золотого залишається в тренді – кінцевий ефект виходить справді шикарним, привертаючи увагу кожного гостя.




Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎



9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page