top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

4 кроки, які допоможуть Вам визначити висоту стінок на кухні



Простий довідник із порадами щодо правильного розташування настінних елементів

Почнемо з самого початку. Що таке стінка? Модульний контейнерний елемент, який не спирається на землю, а підвішується до стіни, і який можна закрити дверцятами або відкрити. Стінки доповнюють базові блоки кухні з практичної та естетичної точки зору. Вони є незамінними меблями, за допомогою яких можна створювати різні композиційні «дизайни», маючи в своєму розпорядженні велику різноманітність розмірів, оздоблення, кольорів, типів отворів і освітлення.

З чого почати вибір ідеальної стінки? Давайте з’ясуємо це за 4 кроки.




1. Розмір має значення

Для кожного стилю кухні є настінні блоки, які сприяють визначенню дизайну, залежно від того, мінімалістичний і сучасний, вишуканий і елегантний або класичний чи шеббі-шик. Хоча, з одного боку, настінні блоки є справжніми «трансформерами», що адаптуються до будь-якого естетичного смаку, з іншого боку, вони підкоряються дуже точним вимірам і розмірам.


Стандартна глибина настінних блоків становить 36 см, що менше, ніж у нижчих блоках і стільниці, яка в середньому становить близько 60 см, щоб мати достатній простір для маневру на кухні та уникнути ударів, коли ми готуємо біля плити.

Стандартна відстань від основи залежить від моделі та становить приблизно від 51 до 60 см. Однак це змінна міра, оскільки верхні блоки можна закріплювати на різній висоті залежно від конкретних потреб.





2. Півзростова красуня

Висота кухонних стінок залежить від обраного типу контейнера. Сьогодні ми можемо вибрати стінки 40, 60, 80, 120 см, модульні конструкції, закриті або відкриті. Ми можемо прийняти рішення включити лише настінні блоки з дверцятами, які створюють чудове відчуття порядку та офіційної чистоти на нашій кухні. Крім того, у нас є можливість комбінувати закриті та відкриті елементи, полиці та обладнані конструкції для створення більшої динамічності.


Ще один елемент, який слід враховувати, це зріст тих, хто частіше користується кухнею. Тому настінні блоки будуть розташовані вище або нижче для максимальної ергономіки, щоб можна було без проблем пересуватися та мати вільний доступ до всього.




3. Типи отворів


При виборі кухонних меблів також важливі способи відкривання для комфортного та доступного щоденного використання. Розглянемо основні з них:


Відкривання на петлях: це класичне відкриття кухонних тумб, у якому двері з’єднані з рамою петлями, закріпленими збоку, і можуть відкриватися вправо або вліво. Вигідне в економічному плані рішення, воно може створювати перешкоди для огляду та пересування.

Відкривання Push-Pull: ідеально підходить для гладких дверей без ручок, дозволяє відкривати стінку легким натисканням руки на двері.

Відкриття знизу: двері відкриваються вгору легким поштовхом руки, дуже зручне рішення, оскільки дозволяє отримати доступ до внутрішньої частини стінного блоку без обмежень.

Відкидний отвір: двері розділені навпіл, і в піднятому стані розташовуються вгорі в складеному вигляді. У цьому випадку, як і у випадку з підвісними дверима, необхідно буде точно розрахувати простір над стінкою.




4. Зробимо світло

Незалежно від висоти, на якій ми будемо розміщувати шафки, нам доведеться врахувати правильне освітлення. У цьому випадку ми говоримо про освітлення всередині стінки, щоб полегшити пошук необхідного, зверху, щоб освітлити кімнату, і, перш за все, знизу, щоб правильно висвітлити стільницю та полегшити приготування страв.


Найпоширенішою системою, безперечно, є вставка світлодіодних профілів під лінію повнорозмірних настінних елементів, у центрі або ближче до стіни: функціональний та естетичний вибір, який спрощує роботу та надає елегантності середовищу.


Іншим надзвичайно елегантним рішенням є світлодіодні лампи, вбудовані всередину стінок, які створюють дивовижні світлові ефекти, особливо зі скляними дверцятами, в яких оживають яскраві світлові картини.


Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54





Ми знаємо про меблі усе😎

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page