top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

4 поради як облаштувати верхні ящики




Просте керівництво з порадами про те, як правильно розташувати стінні блоки.

Почнемо з самого початку. Що таке верхні тумби? Модульний елемент зберігання, який не стоїть на підлозі, а висить і монтується на стіні, який може бути, як із закритим дверцятами так і з відкритими. Стінки доповнюють базові блоки кухні з точки зору практичності та естетики. Вони є основними предметами меблів, за допомогою яких можна створювати композиційні «дизайни» різноманітних розмірів, оздоблення, кольорів, типів отворів і освітлення. З чого почати, обираючи ідеальну стінку? Давайте дізнаємося за 4 кроки.



1. Розмір важливий


Для кожного стилю кухні є настінні блоки, які допомагають визначити дизайн, будь то мінімалістичний і сучасний, вишуканий і елегантний або класичний чи шебі-шик. З одного боку, настінні блоки є справжніми «трансформерами», що адаптуються до будь-якого естетичного смаку, а з іншого боку, вони відповідають надзвичайно точним вимірам і розмірам.

Стандартна глибина тумб становить 36 см, що менше, ніж нижні тумби та стільниця, яка в середньому становить 60 см. Це робиться для того, щоб було достатньо місця для пересування кухнею, не натикаючись ні на що під час приготування страв або приготування їжі. Стандартна відстань від базового блоку залежить від моделі та становить приблизно від 51 до 60 см. Однак цей розмір є змінним, оскільки настінні блоки можна закріпити на різній висоті відповідно до конкретних потреб.


2. Зріст — половина шляху до краси

Висота кухонних тумб залежить від обраного типу зберігання. Сьогодні ми можемо вибрати стінки 40, 60, 80, 120 см, модульні конструкції, закриті або відкриті купе. Ми можемо вирішити обладнати нашу кухню лише стінками з дверцятами, які створюють чудове відчуття охайності та чітких ліній. Або ми можемо комбінувати закриті та відкриті елементи, полиці та обладнані конструкції, щоб створити ще більше динамічності.


Іншим важливим фактором, є зріст людини або людей, які найчастіше користуються кухнею. Таким чином, настінні блоки будуть розташовані вище або нижче для максимальної ергономіки, щоб можна було без проблем пересуватися та мати повний доступ до всього.

3. Типи фурнітур

При виборі кухонних тумб також важливий спосіб відкривання для комфортного та доступного щоденного використання. Давайте розглянемо основні з них:

- Відкривання на петлях: це класичне відкриття кухонних гарнітурів, коли дверцята кріпляться до рами петлями, закріпленими збоку, і їх можна відкривати вправо або вліво.

- Відкривання Push-Pull: ідеально підходить для гладких дверей без ручок, блок відкривається легким натисканням на двері.

- Відкриття дверцят: дверцята відкриваються вгору, обережно натискаючи на них, дуже зручне рішення, оскільки воно дозволяє вам отримати доступ до стінного блоку без будь-яких перешкод.

- Складний отвір: двері розділені навпіл і складаються вгору, коли піднімаються. У цьому випадку, як і у випадку з відкидними дверима, необхідно буде точно розрахувати простір над стінкою.


4. Хай буде світло

Незалежно від висоти, на якій планується розмістити верхні тумби, ми також повинні звернути увагу на правильне освітлення. У цьому випадку ми говоримо про підсвічування внутрішньої частини верхніх тумб. Підсвітка вирішує багато проблем, а саме легше знайти те, що вам потрібно, зверху для освітлення кімнати та, що найважливіше, знизу, щоб належним чином освітлити стільницю та полегшити приготування страви. Найпоширенішою системою, безсумнівно, є розміщення світлодіодних профілів під лінією по всій довжині настінних елементів, у центрі або ближче до стіни: функціональний та естетичний вибір, який спрощує роботу та додає елегантності обстановці. Іншим стильним рішенням є вбудовані світлодіодні лампи в бічні панелі стінок, які створюють чудові світлові ефекти, особливо зі скляними дверима, де оживають вражаючі візуальні картини.



Україна понад усе!



Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174


Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎





11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page