top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Formalia – це універсальна колекція меблів



Кухня, вітальня, ванна кімната та офіс: багатогранний стиль моделі Formalia адаптується до будь-якого простору


При купівлі нового житла або ремонту обов'язково наступає момент, коли потрібно ретельно зробити вибір щодо меблів, які би ідеально підходили до розміщення, і також вдало поєднувалися з іншими меблями в будинку. В цьому контексті рекомендуємо вам звернути увагу на колекцію Formalia, завдяки якій ви можете одночасно оформити інтер'єр кухні, вітальні, ванної кімнати та офісу! Саме такий підхід і ліг в основу цього проекту, який Scavolini розробило спільно з дизайнером Вітторі Ніолу.


«У центрі проекту – елегантно втілена функціональність. Це – Formalia».



Чи знаєте ви, що цей проект передбачає можливість розміщення в меблевих композиціях окремих лотків-контейнерів? Їх можна використовувати окремо, щоб завжди мати під рукою все необхідне щодня і таким чином підтримувати усе у повсякденному ритмі.




Всі пропоновані рішення посилюють взаємодію ліній та симетрій в унікальних композиціях Formalia, наголошуючи на концепції «все на увазі». Цій же концепції відповідає і настінний аксесуар Status, цілісний елемент, що складається з декількох модулів, який може бути доданий до будь-якого інтер'єру, від кухні, де він дозволить організувати кухонні рушники та каструлі, до ванної кімнати, де за його допомогою можна створити ідеальний куточок краси .


Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎





4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page