top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Jeometrics - нові кухонні рішення



3 моделі кухонної спинки

Куди розмістити кулінарні книги? Фотографії з відпустки, які хочеться дивитися в моменти ностальгії? Jeometrics може вмістити їх! "Спинки" для кухні та вітальні від нової моделі відповідають всім вашим потребам. Відкрийте їх у цій статті!




Декоративно обладнана спинка

Це правда, що на кухні ніколи не буває достатньо місця для зберігання, але не забуваймо, що полиці, як і гачки, також можна використовувати як декоративний елемент, щоб дати нове життя особливо порожнім кухонним куточкам.





Якщо ви шукаєте щось неймовірне, ви можете дати волю своїй уяві, вибравши краплеподібну спинку «Circle System» або прямокутну «Square System» від Jeometrics з аксесуарами, які можна налаштувати. Потім використовуйте обладнану спинку, щоб завжди мати під рукою сіль і ароматні трави, змінюючи їх розташування (завдяки наявності отворів) відповідно до планів вашої кухні.





Це не звичайна кухонна застібка

Ви любите розважатися на кухні, але щоб бризки соусу або жиру не потрапили на стіни? Що ж покласти за кухнею замість плитки? Задня панель з ламінату «Квадратна система» підходить не тільки для захисту стіни за плитою або мийкою, але і для розміщення посуду, корисного для приготування страв.







Ви також можете скористатися можливістю налаштувати спинку, щоб перетворити порожню стіну у вітальні, використовуючи полиці, щоб демонструвати та розповідати про свої захоплення.





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!


5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page