top of page
Пошук
skscavolinileopoli

Living total white

Кольори та матеріали

Вітальня у білому кольорі - це ідеальне рішення, яке можна досягти з інноваційними меблями.

Заощаджуючи простір, на стіні, відокремленої від кухні або в безперервній частині кухні, біла вітальня, надає довкіллю всю його основну пишність. Якщо вам подобається цей мінімалізм, відкрийте для себе кілька можливих конфігурацій, які можна створити за допомогою цього відтінку вічного шарму.



Настінні рішення

Обладнана стіна пропонує елегантність і функціональність. Це тип меблів, який чітко визначає зону, присвячену відпочинку в будинку. Настінна система «Fluid» у чисто-білому декорі, підкреслена синьою спинкою «Аляска», забезпечує максимальну легкість, виражаючись у відкритих відділеннях різних розмірів, у яких розміщуються телевізор, книги та аксесуари. Щоб все було під рукою, як у цій композиції Living Motus.



Або ви можете вибрати підвісні та компактні модульні рішення, щоб оформити всю стіну вітальні в монохромному кольорі з відкритими модулями, що чергуються із закритими.

Ви можете продемонструвати все, що вам потрібно з практичної або естетичної точки зору, залишивши інші елементи закритими на ваш смак, щоб передати відчуття порядку та формальної чистоти.



У безперервності з кухнею

Потік білої енергії тече між кухнею та вітальнею для інноваційної пропозиції меблів. Ексклюзивна лінія полиць Slide від Flux Swing з її архітектурним характером створює синергетичну конфігурацію, яка забезпечує ідеальну гармонію між двома областями. Глянцевий лак Prestige White підкреслює формальну чистоту цілого, в якому окремі елементи знаходяться в ідеальній гармонії та чарівному балансі.



Меблювальні рішення для гармонійного проживання з кухнею - Flux Swing від Scavolini



Загальний динамізм

Середовище для різних просторів, у якому fil «blanc» поєднує різні життєві функції. Це в синтезі BoxLife у дуплексній версії, де кабінет, вітальня та кухня представлені з моделлю Character з матовим лаком Prestige White.

Система висувних панелей відкривається, як завіса, коли це необхідно, щоб динамічно керувати повсякденними справами: приготування їжі, їжі, роботи та відпочинку.




Хочеш меблі, які не мають аналогів? Звертайся! салон "Scavolini Lviv"

м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page