top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Restyling Baltimora



Слава Україні! Героям Слава!

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪



Модель Baltimora - це лідер продажів у асортименті Scavolini. Завдяки оновленню створюється нова атмосфера: оздоблення, декорації та спеціальні деталі для персоналізації кухні. Готові дізнатися все про рестайлінг програми Балтімор? Продовжуйте читати! Нові обробки

До і без того багатого асортименту матеріалів та обробки додаються нові кольори, розширюючи можливості налаштування: зокрема, ми виділяємо хроматичне розширення, яке стосується шпонованої версії з Absolute White Ash, London Ash, Havana Ash, Tobacco Ash та версії з матовим лаком, з Heron Grey, Light Grey, Volcano Grey, Titanium Grey і Mink.




Таким чином, різні відтінки класики входять в кухню, відображаючи ностальгію за минулим і бажання знайти теплу і комфортну обстановку, як тільки ви переступите поріг будинку.




Однак традиційна атмосфера також поєднується з сучасними елементами, які реалізуються завдяки високому енергоефективності та надзвичайно функціональним приладам, таким як витяжка, ідеально інтегрована в контекст та прикрашена бічними відкритими елементами з матовою світло-сірою лаковою обробкою...



Призначені для розміщення повсякденних предметів на кухні , доповнені різними компонентами, є спадщиною високих стандартів дизайну, встановлених моделлю.


Як не згадати відкриті елементи в теплій обробці дуба Орегон або настільні вітрини з класичним смаком, з новою рамою дверей і матовим склом?



Архітектура з елементами, є ще однією відмінною рисою Baltimora, які обрамлені вигнутими стінними блоками та кінцевими елементами, щоб збільшити шарм і місткість композиції; все обрамлено фризами та капітелями, деталі найвищої якості.






Цінні деталі

Якщо ми говоримо про деталі, то тут також слід відзначити ручки, які розташовані в стратегічних точках як аксесуар і характеризуються суттєвими або вишуканими формами, що задовольняють будь-який ваш естетичний смак.



Ще один плюс моделі – обробка дверей золотими або срібними прикрасами, які підбираються відповідно до кольору композиції. Україна понад усе!

Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎


7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page