top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Scavolini отримуло знак «Найвища якість-ціна 2023»



Ми отримали знак «Найвища якість за ціною 2023» у категоріях «Кухні та меблі».

Ця престижна нагорода присуджується Німецьким інститутом якості ITQF та медіа-партнером La Repubblica A&F, які склали рейтинг 1384 компаній із найкращим співвідношенням якості та ціни у 2023 році.


Ми зайняли перше місце у рейтингу в категорії «Кухні» та категорії «Меблі» завдяки великій кількості позитивних оцінок, отриманих на основі задоволеності співвідношенням ціни та якості нашої марки після репрезентативного опитування населення Італії. через 860 000 думок клієнтів із 122 секторів італійської економіки.


Для оцінки розраховувався Індекс зручності клієнта (CCI), тобто середнє значення голосів, виражених за шкалою схвалення від 1 до 5, які відносяться до різних якісних показників: «Захоплення» (1); «Дуже задоволений» (2); «Задоволений» (3); «Менш задоволений» (4); «Не задоволений» (5). Тому найнижче значення відповідає найкращій оцінці зручності, і серед численних компаній, розглянутих у категоріях «Кухні та меблі», Scavolini посіла перше місце.



Цитуючи нашого генерального директора – Фабіану Скаволіні – «У нинішньому економічному контексті співвідношення ціни та якості набуває ще більшого значення в процесах прийняття рішень про купівлю, і, знову ж таки, це авторитетне визнання є для нас джерелом гордості та задоволення саме тому, що це залежить від уподобань користувача. Підтверджуючи наше прагнення пропонувати рішення для меблів для всіх кімнат у будинку, щоб найкраще відповідати потребам людей і сучасного життя. Для нас якість — це постійний пошук найкращого, досягнення максимальної задоволеності клієнтів, пропонуючи доступні та дизайнерські колекції, інноваційні за естетикою та функціями». Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54





Ми знаємо про меблі усе😎

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page