top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

А яка у Вас вітальня?


Вітальня – це ідеальна кімната, присвячена відпочинку: саме тут ми насолоджуємось вільним часом, проводимо приємні моменти з друзями та просто відпочиваємо. При його проектуванні та облаштуванні комфорт є важливою вимогою. Без чого не може обійтися вітальня? Ось наші практичні поради.



Що сьогодні ввечері по телевізору?

Скільки разів ви стикаєтеся з важким вибором, який фільм чи серіал сьогодні подивитися? Телевізор часто складає нам компанію, і, оскільки ми все ще не можемо без нього, стінка вітальні обов’язково повинна включати предмет меблів для її розміщення.

Один з варіантів, це Living Mood, за допомогою системи Metro Wall, ви створите потрібну атмосферу і комфорт.


Новий розділ: Організація

Чи продовжили ви читати ту книгу, яку розпочали минулого літа і залишили незакінченою?

На щастя, завдяки Fluid Wall System кожна сторінка знаходиться в межах досяжності дивана: завдяки роздільній структурі ви можете оптимізувати простір, налаштувавши відкриті відділення та висувні кошики, щоб сортувати всі книги та журнали в спеціальній книжковій шафі.



Є, але ви цього не бачите

Завдяки нескінченним комбінаціям елементів зберігання та різній висоті базових блоків, колон і стінових блоків, як закритих, так і відкритих, можна оптимізувати доступний простір і створити приємний композиційний рух, що характеризує всю житлову зону.





Приклад? Вітальня Sax оснащена дверцятами в рамці з декоративного дуба, матовим лакованим верхом «Норка» та елементами кольору Nantese Orange: як щодо використання підстав для зберігання настільних ігор, іграшкових солдатиків та ляльок для самих маленьких? Вони стануть ідеальним місцем схованки, особливо якщо до вас прийшли гості! Вітрини, які є ідеальним рішенням для зберігання всіх тих предметів, про які ми особливо піклуємося, але якими

користуємося в особливих випадках. Living Exclusiva поєднує в собі полиці з глянцевого лаку Prestige White, які з’єднані опорними тросами та дзеркальною спинкою з внутрішнім освітленням, розробленими для того, щоб кожен предмет меблів сяяв. Простір для спогадів

Сімейні фотографії, сувеніри з минулого свята, весільні сувеніри та дрібниці: білі металеві полиці Living Liberamente, здається, були спеціально розроблені для розміщення всіх ваших улюблених речей, вам так не здається?)


Хочете якісні меблі, які не має аналогів? Звертайтеся! салон "Scavolini Lviv" м. Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page