top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Американська кухня



Бажаєте оновити стиль свого будинку, дотримуючись останніх тенденцій у меблях? Кухня в американському стилі створює затишну та знайому атмосферу, найкращим чином організовуючи простір, перш за все завдяки наявності меблів та аксесуарів, присвячених повсякденним інструментам та начинню: давайте відкриємо їх разом!



Меблі американської кухні

Стінки на всю висоту, центральний острів, великогабаритна техніка та аксесуари останнього покоління, такі як посудомийна машина, мікрохвильова піч, тостер, кавова машина: це must-have американської кухні. Одним словом, його розташування дозволяє оптимально використовувати периметр кухні, створюючи більше ніш для розміщення ваших предметів. Крім того, хіба американська кухня з островом посередині не робить атмосферу набагато теплішою? Так хочеться їсти в компанії тих, кого ти любиш!



Чітко визначений стиль кухні

Кремовий, білий, кремовий: у якому кольорі ви відчуваєте себе як вдома? Це типові відтінки кухні в американському стилі з сільським колоритом: чи знаєте ви, що ця типологія також дуже успішна в Італії? Ми можемо запропонувати вам лише деякі колекції, присвячені святковості!




Voilà LiberaMente: композиція характеризується великими об’ємами, посиленими контрастом між елегантним вертикальним ефектом деревини та яскраво-білим островом. Щоб мати завжди під рукою келихи для тосту та підтримувати порядок у книгах рецептів, існує також настінна система Fluida, яка ідеально поєднується з рештою меблів. А великі шафи з «вбудованою» технікою? Місце для комори та кулінарних експериментів.




Якщо ви любите сучасний стиль, Motus вас підкорить: у ньому є елементи, які можна комбінувати та розбирати, усі вони можуть бути перероблені відповідно до ваших потреб у просторі, які також можуть змінюватися з часом. Поговоримо про скляні двері та чудову кухонну стільницю з керамограніта? Дослідження матеріалів є ще однією важливою ноткою моделі з дуже елегантним дизайном.




Нарешті Boxi, народжений проектом BoxLife: чистий американський стиль, який не забуває про практичність і представляє тенденції сучасних меблів, маючи можливість максимально персоналізувати простір. Глянцеве лаковане та фанероване поєднання центрального острова робить атмосферу дуже гостинною та теплою, а система Setup оптимальна для того, щоб на вашій кухні завжди був функціональний порядок. Гарно, правда?


Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎



8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page