top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Барна стійка для кухні

Давайте дізнаємося більше про барні стійки для кухні та їхні переваги




Від сніданку до перекушування, від бранчу до аперитиву: барні стійки супроводжують найважливіші моменти повсякденного життя, замінюючи у деяких випадках навіть традиційний стіл. Барні стійки тепер є невід'ємною частиною сучасних кухонь, що інтерпретують динамічний та стрімкий спосіб життя, але чи всі вони однакові? Відповідь – «ні»! Розглянемо основні типи барних стійок.


Центральна барна стійка

Поєднуючи в собі мийку, плиту та духовку, центральний острів виконує роль додаткової робочої поверхні та зручної барної стійки для їжі. Це рішення ідеально підходить для тих, хто асоціює кухню з приємним проведенням часу: якщо до вас прийшли гості, ви можете розмістити їх за островом і приємно проводити з ними час, чекаючи приготування страв або насолоджуючись смачним аперитивом разом.



Піднята або опущена додаткова стільниця

За центральною барною стійкою не вистачає місця, щоби вмістити всіх ваших гостей? Без паніки! Завдяки піднесеній або опущеній додатковій стільниці, приєднаній до острівної барної стійки збоку, вам не доведеться видаляти гостей зі списку запрошених!



Інтегрована стільниця для перекушування

Аналогічна концепція характеризує і інтегровану в півострів стільницю для перекушування з такою ж обробкою, яка формує ідеальну зв'язуючу ланку між зоною готування та зоною спільного проведення часу. Ви вже уявляєте, як ви сидите на барних табуретах, насолоджуючись першими ковтками кави вранці?



Фіксована стійка для сніданку

Якщо ви віддаєте перевагу відокремлювати у два окремі процеси: готування від прийому їжі, ми радимо вам вибрати цілісну стійку для сніданку з елегантними опорами, що поєднуються з дизайном кухні, наприклад з колекції DeLinea.


Висувна стільниця для перекушування

Вона є, але її : висувна стільниця Linear, що поєднується з елементами кухні, є цікавим компактним рішенням, яке дозволяє оптимізувати і розширювати доступний простір при необхідності. Все без шкоди для комфорту та естетики.




Якій моделі барної стійки ви віддали б перевагу? Пам'ятайте, що цей предмет меблів також підходить для поділу простору і, водночас, створення взаємозв'язку між кухнею та вітальнею: ефект буде суперсучасним!


🇺🇦Україна понад усе!🇺🇦


Хочете якісні меблі? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎






46 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page