top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Барні стійки для перекусу



Від сніданку до перекусу, від сніданку до аперитиву: саме закуски супроводжують нас у найважливіші моменти повсякденного життя, навіть замінюючи традиційний стіл у деяких випадках. Коротше кажучи, барні стійки тепер є невід’ємною частиною сучасних кухонь, інтерпретуючи динамічний і швидкоплинний спосіб життя; але чи всі вони однакові? Відповідь - ні: ось основні типи!


Центральна композиція

Центральний острів також поєднує раковину, варильну поверхню та духовку, а також виконує подвійну функцію стільниці та зручної стійки для їжі. Це рішення ідеально підходить для тих, хто асоціює розваги з приготуванням їжі: насправді, якщо до вас приходять гості, ви можете проводити час біля острова, розважаючи їх, поки ви закінчуєте готувати їжу або насолоджуватися смачним аперитивом разом. Консольна або занижена поверхня

Хіба острів не досить просторий, щоб вмістити всіх ваших гостей? Якщо ні, тоді не панікуйте: додаткова стільниця, яка з’єднується збоку з островом, дозволить збільшити робочу поверхню.


Комплексний план перекусів

Стільниця, інтегрована в півострів, має подібну концепцію. Вона, також має однакову обробку, створюючи ідеальне розширення між зоною приготування їжі та зоною, призначеною для спілкування. Чи можете ви уявити, що ви вже сидите на барних стільцях, попиваючи ранкову каву?


Окрема ​​стійка для сніданку

Якщо ви бажаєте відокремити момент приготування від дегустації, наша порада полягає в тому, щоб вибрати одну стійку для сніданку з елегантними підставками, які відповідають кухні, як у моделі DeLinea.



Висувна стільниця

Вона є, але ви її не бачите: оснащена розсувним механізмом і поєднана з кухонними елементами, висувна стільниця Linear є цікавим рішенням для економії простору, яке дозволяє як оптимізувати, так і розширити. Все без шкоди для комфорту та естетики.




Пам’ятайте, що завдяки барній стійці, ви можете створити поділ між денною та житловою зонами: ефект буде суперсучасним! Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page