top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Будинок Scavolini прикрашається до свят


Декорування варто розпочати з підбору квітів для створення різдвяної атмосфери



Свята, що наближаються, дарують чарівну і утихомирюючу атмосферу. Принесіть її в інтер'єр вашої оселі, прикрасивши її до свят. У цій статті ми зібрали декілька ідей, які допоможуть вам прикрасити ваш будинок різдвяною палітрою кольорів.



Справжнє Різдво

Завжди актуальне поєднання червоного та зеленого – абсолютна класика в будинку, де вшановують традиції. У такому будинку слід обов'язково поставити велику різдвяну ялинку, прикрашену червоними та золотими ялинковими кулями, бантами з візерунком «шотландська клітина» і гірляндами, що світяться. До речі про гірлянди, ви вже повісили на дверях ялинковий вінок із ягодами?




Всі ті, хто хоче відчути чари свят від першої до останньої прикраси, повинні обов'язково додати в інтер'єр гномів, які можна розмістити над каміном або на меблі у вітальні. Вибирайте декор строго червоного кольору: у підготовці до Різдва нічого не повинно бути залишено на волю випадку!


Якщо ви хочете радіти різдвяній палітрі квітів не лише на свята, а й цілий рік, ми рекомендуємо вам розглянути стильні меблеві композиції у цій гамі з ефектом сатинування та окислення.




Блискуче Різдво


Кольори золота та срібла в оформленні святкового столу або ялинки принесуть в інтер'єр вишукану особливість. Щоб відсвяткувати якнайкраще, слід привнести в інтер'єр чари золота, включаючи обробку меблевих аксесуарів: полиці, ручки, цоколі зі світловідбивних матеріалів висвітлять кожен куточок будинку і додадуть інтер'єрам неповторний шик.


Білий колір Різдва


Щоб повністю насолодитися чарівною атмосферою Різдва, ви також можете внести в інтер'єр будинку традиційні кольори зимового пейзажу. Скільки разів ви не могли відірватися від споглядання танцю сніжинок у повітрі за вікном? Відтворіть м'який сніговий покрив у білих подушках або теплій вовняній ковдрі на дивані.



На Різдво прийнято насолоджуватися домашнім теплом та затишком. Можна втілити чарівність святкових ночей у меблях синього кольору. Ви також можете змайструвати ялинку з дерев'яних паличок та мотузки, яку можна повісити на стіну та прикрасити гірляндою. Різдвяний декор, виготовлений власноруч, зробить свята ще чарівнішими!



Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page