top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Високотехнологічні рішення для кухні



6 ідей щодо організації простору на кухні для розумного стилю життя


Всі з нас опинялися в ситуації, коли нам була потрібна допомога на кухні. Саме в цьому нам на допомогу приходять технології. Ось 6 ідей для технологічної кухні, в якій можна насолоджуватися спільним проведенням часу розумним чином. Увага: спробувавши раз, ви більше не зможете без них обходитися!



1. Технології багатозадачності

Одне з рішень для кухонь майбутнього, від якого ми незабаром не зможемо відмовитися, - це можливість розміщуватися побутові електроприлади, кухонне приладдя, паперові рушники та приправи в одній зоні. Все це вже було реалізовано в моделі «Dandy Plus»: технологічна та функціональна панель під навісну шафу «Task-Bar» обладнана електричними підключеннями, гачками для кухонного приладдя та полицями-підставками. Це зручне рішення також може бути розміщене у ванній, де воно значно полегшить процес проектування інтер'єру!



2. Смарт-інтер'єр


Технологічні меблі, продумані для смарт-управління простором, народжуються із взаємодії технологій та креативності. Шафи "Switch" призначені для зберігання великих і маленьких побутових електроприладів у бездоганно мінімалістичних інтер'єрах. У такі шафи можна встановити до 4 великогабаритних побутових приладів, а також практичну висувну робочу поверхню.




Для ефективного розміщення дрібних побутових електроприладів та стратегічного керування навіть найкомпактнішими просторами чудово підійдуть шафи-вітрини «MIA by Carlo Cracco». Це ідеальне інтер'єрне рішення, оскільки такі шафи з цінних матеріалів виконуються з елегантними фасадами зі сталі та світлого скла "Stopsol", що дозволяє побачити вміст шафи. Особливими ці шафи-вітрини роблять стратегічно приховані підключення для побутових електроприладів: прощайте захаращені робочі поверхні!




4. Моторизовані системи


Для відкривання та закривання кухонних шафок перевагу можна віддати моторизованим рішенням, які полегшують виконання завдань на кухні та у всьому будинку. Завдяки моторизованим системам фасади та ящики легко відкриваються і закриваються, миттєво перетворюючи універсальні простори «BoxLife»: шафи, ліжка та інші предмети меблів модифікуються завдяки інноваційному автоматизованому механізму. У спальні двоспальні, односпальні та дворівневі ліжка, з моторизованим або ручним відкриванням, залишають приємні враження від використання, а дизайн шаф підкреслюється внутрішнім підсвічуванням, що створює ефектну житлову атмосферу.



До розташованих вгорі полиць можна легко дістатися завдяки системі «Selfmotion» з практичним моторизованим опусканням вмісту навісних шаф. Перегородки кожного кошика гарантують максимальну стабільність під час переміщення вмісту. Унікальна система, що дозволяє все тримати під контролем!





5. Розумні побутові електроприлади


Чари не знадобляться на кухні, якщо вона обладнана побутовими електроприладами, що полегшують приготування страв. Ось деякі приклади. Завдяки моделі Dandy Plus бездротова зарядка з лінійки Extra може бути вбудована всередину робочої стільниці, при цьому дроти та підключення сховані безпосередньо в меблях. Ви завжди зможете зарядити ваш пристрій, не вдаючись до дротових зарядок. Витяжки прихованого вбудовування останнього покоління можуть вбудовуватись у робочу поверхню, щоб активуватись у зоні готування у безпосередній близькості. А що можна сказати про можливість керувати побутовими електроприладами за допомогою wi-fi? Духові шафи, посудомийні машини, пральні та інші побутові електроприлади керуються за допомогою смартфона або планшета. Усі функції електроприладів у вас під рукою! Іноді бездоганно комфортну та функціональну кухню можна впізнати за непомітними деталями!




6. Відповідна температура


Секрети, запозичені з професійних кухонь, дуже привабливі. Особливо якщо вони здатні задовольнити потреби, які не могли бути задоволені раніше, наприклад, необхідність зберігати теплими кілька страв одночасно. Теплова лампа для підігріву страв на сьогоднішній день доступна і для домашніх кухонь. Це невід'ємна інноваційна розробка сучасної кухні. Таку лампу, представлену в колекції MIA, можна встановити на стелю або на стіну завдяки системі Line System. А для поціновувачів гарного вина передбачені винні шафи, що підтримують оптимальну температуру зберігання на кожній полиці. Винні шафи можуть бути встановлені окремо або у варіанті прихованого вбудовування, наприклад, в елегантних шафах Switch.




Про які з цих технологій мрієте ви?


Хочеш кухню?

Звертайся!




салон Scavolini Lviv

м.Львів, вул. Городоцька 174

+38-063-241-58-54




Ми знаємо про кухні усе!

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page