top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Високі шафи: для чого вони?



Практичні та функціональні шафи, які можна використовувати, як для кухні, відкритого планування так і пральні.


Якщо вам подобається, щоб ваш дім був охайним і ідеально організованим, високі кухонні шафи вам підійдуть! У них можна зберігати полиці, шухляди, кошики чи побутову техніку: безліч рішень з єдиною метою, щоб все, що вам потрібно, було приховане від очей і в ідеальному доступі.



Утримувати означає експериментувати



Професійна кухня, яка створена, щоб посилити любов до приготування їжі, потребує елементів, які можуть створити комфортний простір індивідуального розміру. Саме тут на допомогу приходить Mia від Carlo Cracco, оскільки вона відображає модульність елементів, яка збільшує місткість базових блоків і настінних блоків. Місткі високі шафи, облицьовані шпоном Coal Oak, у цій пропозиції оснащені вертикальними ручками, щоб максимально зручно відкривати дверцята, і втопленим цоколем, щоб зробити ваше положення більш зручним під час приготування страв.




Максимальна ефективність для приготування їжі та спільного використання



Велика кухня, обладнана найефективнішою технікою, аксесуарами та простором, щоб полегшити вашу роботу: по суті, кухня стає місцем для приготування їжі та спільного використання, місцем, яке підсилює елементарний стиль обстановки. Так само, як і в цій пропозиції LiberaMente, де високі блоки, облицьовані вугільним дубом, пропонують всю ефективність високотехнологічних інструментів, які поєднуються з базовими та настінними блоками з Agra Clay Biomalta, створюючи унікальні відчуття текстури та створюючи незабутній стиль.




Елегантний і функціональний відкритий простір



Дім, де немає кордонів і де меблі взаємодіють одне з одним. Кухонні шафи, які ідеально простягаються у вітальню - кухня пом'якшує свою специфічну функціональну ідентичність і інтегрована у вітальню, завдяки використанням нових можливостей композиції.

Foodshelf — це інноваційна відповідь на потреби сучасних житлових рішень, де кухня та вітальня зливаються в одне багатоцільове приміщення з тенденцією до об’єднання їхніх індивідуальних характеристик.

У цій елегантній композиції зверніть увагу на чергування елементів із відкритою передньою частиною та високих блоків разом із деталлю ручки відповідного кольору для відкривання високих блоків із заглибленим профілем ручки, вставленим у товщину дверей.





Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎



7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page