top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Відкрита кухня: наші поради щодо її вибору та облаштування

Слава Україні! Героям Слава!


Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪


Відкрита кухня – це сучасне і модне рішення, яке дуже цінують і ті, кому потрібно оптимізувати доступний простір теж. Окрім того, що вона красива та сучасна, кухня з видом на вітальню особливо функціональна в будинках обмеженого розміру. Давайте детально розберемося, як зробити відкриту кухню максимально стильною і практичною! Ідеальна гармонія

Проектування простору, де кухня та вітальня співіснують, означає, що потрібно вивчати дві кімнати в одній, визначаючи правильний стиль для створення гармонійного середовища: ви вже вибрали колір, обробку та матеріали?



Відкрита кухня Diesel Open Workshop пропонує конструкцію з тканини антрацит і піщаний текстиль, дверцята з декору Earth Gray і Concrete Jersey, а також полиці, дверцята з м’якою сталевою рамою з димчастим склом і верхню частину, яка ідеально поєднується з обіднім столом.


Інший приклад? Йдеться про дуже доступний Motus, який визначає спільну нитку між кухнею та вітальнею в непрозорих відтінках і дереві, створюючи сучасний і яскравий гарнітур, доповнений витонченими скляними вставками, здатними збільшити форми та об’єми.


Зверніть увагу, що достатньо буде правильно поєднати відтінки та підібрати правильні деталі, щоб перетворити відкриту кухню в ексклюзивний, персоналізований куточок.

Розділяти, не розділяючи


Оскільки це унікальне середовище, ми переконалися, наскільки важливо створити взаємодію між кухнею та вітальнею. Справжня проблема, однак, полягає в тому, щоб мати можливість розділити, принаймні символічно, зони, уникаючи перекриття зони приготування їжі та/або миття, обідньої зони та зони відпочинку: як? За рахунок балансування модулів з метою забезпечення різних опорних поверхонь, відповідно використовуються для приготування їжі, її споживання та відпочинку. Україна понад усе! Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! 📣салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174📣 Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе😎


8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page