top of page
Пошук
  • tornadolt8

Відкрита кухня, яку важко не помітити

Слава Україні! Героям Слава!

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги


Відкрита кухня - це сучасне та трендове рішення, яке особливо припаде до душі тим, хто прагне оптимізувати існуючий простір. Кухня, яка об’єднана з вітальнею є красивою та сучасною. Вона особливо функціональна в будинках з обмеженим розміром, оскільки забезпечує добре організований відкритий простір. Давайте докладно розглянемо, як зробити відкриту кухню максимально стильною та практичною!




Ідеальна гармонія


Варто окремо згадати високотехнологічну модель Motus, де матові тони та кольори дерева стають сполучною ланкою між кухнею та вітальнею. Сучасна світла кухня характеризуються вишуканими скляними вставками, що підкреслюють форми та обсяги. Завдяки правильній комбінації відтінків та деталей, open space перетворюється на особливий простір для спільного проведення часу.


Відділити без поділу


Оскільки йдеться про унікальний простір, дуже важливо сприяти взаємодії між кухнею та вітальнею. Однак цей виклик полягає в необхідності відокремити принаймні символічно ці кімнати, не створюючи накладки в зоні приготування їжі, їдальні та зони відпочинку. Як же цього досягти? Рішення полягає в балансуванні модулів з метою створення різних опорних поверхонь, що використовуються для приготування їжі, її вживання та відпочинку.


Віддати перевагу слід моделі з островом або півостровом, яка дозволить максимально оптимізувати простір. Таке універсальне та динамічне рішення, по суті, окреслює зону кухні, пропонує додаткову робочу поверхню і, при необхідності, перетворюється на зручну барну стійку, усуваючи необхідність у столі та зменшуючи ризик переїдання, що виникає при необхідності поїсти на дивані, коли місця недостатньо. Модель LiberaMente демонструє цей принцип у кухонній композиції з ламінатом Fenix NTM® Червоний Jaipur та Дуб Дюна, що ідеально поєднується з навісними шафами та полицями у вітальні. Ви теж думаєте про відкриту кухню?


Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

Пишіть Viber +38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе

5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page