top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Вітальня з бібліотекою



Вітальня з книжковою шафою — це незмінна класика: книжкова шафа робить будь-яку кімнату більш затишною. Але скільки і які існують рішення, щоб обставити кімнату книгами? Давайте разом дізнаємося про основні моделі книжкових шаф і як вони взаємодіють з іншими меблями у вітальні, створюючи особливі композиції!


Настінна книжкова шафа

Наскільки велика ваша книжкова колекція? Класична модель з прямокутних блоків, вона ж настінна книжкова шафа, безумовно, є найпоширенішим типом, розробленим для фіксації або розміщення біля стіни та вміщує великі обсяги завдяки численним полицям. Чи знаєте, що існує інші варіації?





Два ідеальних варіанти, які підходять для досягнення та облаштування для будь-яких вимог.



Розділена книжкова шафа

З одного боку, вони виконують традиційну функцію стелажів, з іншого – уособлюють розділову стіну між двома суміжними кімнатами: вуаля, двосторонні книжкові шафи. Якщо ви живете у відкритому просторі, ця модель стане ідеальним рішенням для поділу зони вітальні та кухні, і в той же час створить злагоджений вигляд.


Але є ще: окрім того, що ця книжкова шафа є дійсним роздільним елементом, вона також пропонує можливість комбінувати відкриті горизонтальні/вертикальні елементи із закритими секціями та дверцятами. Цікавим прикладом є стінова система «Fluida» з несучою стороною вітальні Motus.




Модульна книжкова шафа

Книжкова шафа, як вмістилище книг серця та спогадів, є відображенням вашої особистості чи ні? Розважайтеся, поєднуючи модулі кімнати, чергуючи базові блоки зі стінними елементами, систему підвісних стін із відкритими елементами: у результаті книжкова шафа буде настільки особливою, що стане окрасою простору.



Ми відкриємо вам останній секрет! Для справді оригінальної книжкової шафи: об’єднайте предмет меблів із диваном і оживіть вигляд усієї вітальні! Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎


19 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page