top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Вітальня на будь-який смак та характер




Що для вас є вітальня? Давайте познайомимося з деякими ідеями та порадами щодо створення ідеальної вітальні


Як оформити зручну, функціональну та естетично красиву вітальню? Це не просто питання стилю: щоб зробити вітальню дійсно особливою, необхідно обставити її правильно підібраними меблями та аксесуарами, що найбільше відповідають вашим життєвим потребам.



Якщо життя для вас – це бути разом


Рішення Scavolini дуже різноманітні у плані модульності та обробки, але для того, щоб зробити правильний вибір, дуже важливо мати на увазі, в якій атмосфері ви хочете жити та визначити свої пріоритети. Адже кожен має почуватися комфортно у своєму будинку, чи не так? Тому при облаштуванні такої кімнати, як вітальня, важливо оточити себе аксесуарами, які розкажуть про вашу особистість і підтримають ваші захоплення.



Наприклад, якщо ви любите оточувати себе друзями та збиратися у колі сім'ї, готувати для них смачні страви, наша порада – орієнтуватися на композиції з великим центральним столом, можливо, розсувним, навколо якого ви можете зібрати своїх близьких. І тому програма Diesel Get Together, еталон спілкування та домашнього затишку, підходить саме вам: концепція працює щодо колірних блоків та матеріалів, пропонуючи плавну систему, де полиці, ідеальні для зберігання кулінарних книг, та шафи Misfit Chest, ідеальні для зберігання столового сервізу, створюють ідеальну обстановку для сімейних моментів.



Якщо вітальня для вас - це відпочинок та розслаблення


Після довгого робочого дня вам потрібно побути наодинці із собою? Почитати хорошу книгу або переглянути серіал? Якщо відповідь завжди позитивна, то у вашій вітальні обов'язково повинна бути конструкція зі стінки.



Модель Formalia оснащена системою стінки Status, що характеризується настінними шафами з алюмінієвими та скляними рамками та унікальними розсувними дверима, які відкривають або приховують телевізор усередині, залежно від ваших уподобань. Як зробити атмосферу ще теплішою? Розгорніть килим, щоб під час відпочинку під ногами було м'яко та тепло.



Якщо вітальня для вас є транзитною зоною


Чи вважаєте себе динамічною людиною? Вам не подобається встановлювати собі обмеження? Тоді ви напевно вибрали для свого будинку вітальню з відкритим плануванням, щоб ви могли вільно переміщатися між кухнею та вітальнею та давати волю своєму настрою.



Ви вже знаєте, як важливо створити певну стилістичну наступність між приміщеннями, збалансувати меблі якнайкраще, щоб не створювати ефекту хаосу. Але які компоненти меблів потрібні для цього? Ми готові запропонувати вам такі композиції, як вітальня Libra, з дверцятами з рифленого скла та стільницею з матового скла, - це те, що вам потрібно, щоб мати гарні, функціональні меблі подвійного призначення.



Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎



8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page