top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Де найкраще розмістити посудомийну машину?



Збентежені незвичайними поєднаннями? Ось відповіді!

На маленьких кухнях доводиться творити чудеса, щоб вмістити всі необхідні блоки та прилади у доступний простір. У таких ситуаціях дизайнери кухонь можуть запропонувати незвичайні поєднання, які можуть бути знайомі професіоналам, але здаються трохи дивними для нас. Наприклад, де правильно поставити посудомийну машину?



А що поруч з духовкою? Є проблеми?

Ніякої взагалі. Для тих, хто має проблеми з простором, це дуже практичне рішення.

Єдина проблема, яку ви можете виникнути: ефективний доступ до раковини, стільниці та плити. Духова шафа повинна бути близько до стільниці і варильної панелі, а посудомийна машина – біля мийки.

Якщо ви не ретельно сплануєте розташування цих елементів, ви можете створити робочі доріжки, які перетинають одна одну, що призведе до можливих «пробок» і незручних композицій.


Під плитою?

Це, звичайно, можливо, але однозначної відповіді немає, оскільки це залежить від типу обраної плити. Наприклад, з тонкими плитами можуть виникнути проблеми, пов’язані з гачками кріплення плити, шлангом подачі газу варильної панелі та верхньою частиною посудомийної машини. З більш товстими плитами цих проблем виникнути не повинно.

Деякі виробники приладів надають лише сертифікований дозвіл на встановлення своїх посудомийних машин під власними плитами, а не під плитами інших виробників; інші виробники вимагають мінімального проміжку між двома приладами, який може відрізнятися за розміром. Очевидно, логічним підходом є дотримання умов встановлення, визначених виробником, інакше ви можете втратити гарантію на придбаний виріб (і погіршити його роботу). У всіх випадках товщина стільниці є важливим фактором при прийнятті рішення: чим вона товща, тим більше простору між посудомийною машиною та варильною поверхнею і тим краще вентиляція.

На рівні очей?

Такий тип монтажу є здійсненним і зручним, і використовується перш за все в сучасних композиціях.

Вбудовувати окремо стоячу посудомийну машину?

Окремо стояча посудомийна машина не може бути обшита панелями. Щонайбільше, якщо дозволяє висота, вона може бути встановлена між двома базовими блоками.

Однак ми завжди радимо клієнтам скористатися послугами кваліфікованого дизайнера кухні, який зможе знайти найкраще рішення для наявного простору!




Україна понад усе!



Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!



📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page