top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Дизайн, зручність, безпека та енергозбереження

Спочатку була кухонна плита на дровах або вугіллі, потім це було замінено газовими або електричними плитами, які знову поєднували плиту та духовку в одному блоці. Сьогодні ми маємо можливість вбудувати в кухонні гарнітури окремі варильні панелі та духовки, які дозволяють раціонально використовувати простір і створити практичні поєднання на кухні.



Варильні панелі різняться в залежності від кількості і типу конфорок або плит і режиму їх роботи; вони можуть бути емальованими, сталевими або керамічними, з дуже ефективними, розробленими для широкого спектру режимів приготування; вони можуть мати підставки для сковорідок нового типу, які забезпечують стійку підтримку та легке перенесення каструль; вони можуть бути призначені для установки в кутку і мати решітки, конфорки для риби, фритюрниці, грилі, керамічні тарілки або крапельниці. Зараз духові шафи можуть мати до 8 комбінацій режимів готування і бути повністю запрограмованими, самоочисними та безпечними навіть для дітей.



Посередині плита!

У сучасних кухонних тенденціях варильну панель розташовують по центру, або якщо є острів чи півострів створюють головний акцент власне на ній. Зокрема, у кухнях відкритого планування, у більшості випадків розміщення плити посередині означає, що людина, яка готує, буде стояти обличчям до інших людей у кімнаті, що дасть можливість:

> розмовляти з гостями під час приготування їжі;

> дозволить людям побачити, що ви готуєте, і зробити це спільним заняттям;

> мати більше вільного місця для творчості.



Матеріали та догляд за ними

Сталь: не використовуйте ніяких абразивних речовин і не залишайте мокрі ложки або черпаки на плиті занадто довго. У разі появи жирних плям губка, змочена в білому винному оцті, допоможе без зусиль вирішити проблему. Не забувайте також протирати плиту чистою тканиною або тканиною з мікрофібри.

Кераміка: найкраще очищається засобами для скла; не використовуйте абразивні вироби. Не залишайте на плиті занадто довго продукти, багаті на цукор, при нагріванні вони можуть кристалізуватися на ньому. Ніколи не використовуйте столові прибори або сталевий посуд для видалення залишків їжі, які прилипли до поверхні.

Емаль: користуйтеся звичайною кухонною губкою та засобом для миття посуду. Єдина обережність: не використовуйте гострі предмети та не тягніть гарячі сковороди по плиті. Удари можуть відколоти частину емалевого покриття.

Скло: використовуйте воду з м’яким миючим засобом, промийте та висушіть замшевою шкірою. Видаліть всі засохлі відкладення теплою водою.


Все про духовки!

У звичайних електричних духовках їжу готували лише за допомогою двох нагрівальних елементів - статичні та вентилятори (один зверху та один знизу), які використовувалися разом або окремо залежно від їжі для приготування їжі: цей тип духовки відомий як «статична». У духовках з вентилятором нагрівальні елементи використовуються разом з вентилятором, який циркулює тепло навколо духовки для забезпечення рівномірної температури. Це забезпечує швидке та рівномірне приготування їжі, а різні страви можна готувати разом без ризику для смаку.


Багатофункціональні – такі духові шафи пропонують широкий спектр функцій: мікрохвильова піч, приготування на пару, гриль, випічка піци, програми швидкого приготування або розморожування продуктів (які використовують лише вентилятор для циркуляції повітря кімнатної температури) тощо.


Прибирання. Під час звичайних операцій приготування їжі жири, що містяться в продуктах, випаровуються і прилипають до емалі боків духової шафи та інших її внутрішніх елементів. Крім проблем гігієни та неприємних запахів, цей процес у довгостроковій перспективі перешкоджає точкам виділення тепла та погіршує роботу приладу. Тому дуже важливо постійно тримати вашу духовку в чистоті. Для старих духовок необхідно використовувати стандартні засоби для очищення духовок, тоді як прилади останнього покоління використовують силу тепла, щоб перетворити бруд на попіл.


Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 +38-063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page