top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Екологічний будинок для кращого майбутнього

Корисні поради та дії, які потрібно реалізувати в ім’я екосумісності

Що кожен з нас може зробити для захисту навколишнього середовища? Удома може бути достатньо кількох простих дій, які, якщо їх виконувати щодня, мають значення. Пам’ятаючи, як мантру, тему сталого розвитку, необхідну для нас і майбутніх поколінь, ми можемо допомогти створити краще навколишнє середовище завдяки невеликим діям для економії енергії, зменшення споживання води та кращого управління прибиранням та відходами.


Ви можете заощадити енергію!


Протягом багатьох років Scavolini вносить свій внесок у захист навколишнього середовища, виробляючи чисту енергію за допомогою великої фотоелектричної системи останнього покоління Sunload, яка забезпечує 80% потреб в енергії та використовує тільки зелену енергію з відновлюваних джерел. Крім того, ми постійно контролюємо споживання електроенергії та використовуємо технології та заходи, щоб уникнути непотрібних відходів.


Ви також можете багато чого робити вдома в зеленій перспективі.

Освітлення: вибирайте енергозберігаючі лампи (люмінесцентні або світлодіодні), не забувайте вимикати світло (коли воно не потрібне), телевізор та інші подібні прилади за допомогою головної кнопки, оскільки вони продовжують споживати енергію навіть у режимі очікування.

Приготування їжі: накрийте каструлю кришкою, щоб вода закипіла, робіть це швидше і витрачайте менше. І пам’ятайте, що скороварка також є чудовим інструментом для скорочення часу приготування.

Технічне обслуговування приладу: перевірте, чи правильно відрегульована плита за допомогою фахівця. Періодично очищайте фільтри витяжки, щоб покращити продуктивність і таким чином зменшити споживання.

Використання в посудомийній машині: швидке холодне полоскання є відмінним вибором, коли мити мало посуду в очікуванні повного миття при повному завантаженні. Вибирайте низькі температури (40 ° - 60 °) і «економне» миття для слабо забрудненого посуду. Нарешті, часто й обережно очищайте фільтр посудомийної машини, оскільки забруднення та відкладення перешкоджають зливанню води та неефективному пранню.




Так само легко, як випити склянку води


Компанія уважно ставиться до споживання води, проводячи періодичні перевірки та вживаючи всіх необхідних запобіжних заходів, щоб уникнути марнотратства, наприклад, об’єднання резервів, призначених для запобігання пожежам, із дощовими басейнами.


Ось що ви можете зробити вдома:

Перше правило, найефективніше для економії: не залишайте кран відкритим без потреби.

Перевірте, чи добре закриваються крани, звернувши увагу на те, чи не капає.

Реактивний вимикач із передбачливістю його періодичної заміни є відмінним способом значно зменшити споживання.

Уникайте використання посудомийної машини, коли вона не повністю завантажена, щоб зменшити витрати води та енергії.


Менше відходів, переробка, диференціація


Управління відходами можна реалізувати багатьма способами. Мета — якомога більше переробляти та відновлювати корисні матеріали для інших цілей, навіть творчих!

Scavolini здійснює ретельний роздільний збір всередині, утилізуючи 90% відходів, що утворюються під час своєї виробничої діяльності. Папір і картон можна використовувати для виробництва нової упаковки або переробленого паперу; деревина як матеріал для виробництва панелей і пластик для виробництва нового пластику.


Навіть у домашніх умовах ці та інші матеріали можна диференціювати, також реалізуючи інші заходи:


Раціоналізуйте свої покупки, щоб уникнути утворення занадто великої кількості відходів. Намагайтеся уникати одноразових продуктів і, якщо це необхідно, використовуйте замість них предмети, що розкладаються або компостуються.

Вибирайте продукти, упаковані в перероблену упаковку або упаковку, що легко переробляється, або купуйте сипучі продукти або поповніть контейнери для миючого засобу та шампуню чи гелю для душу.

Не забудьте взяти з собою сумку для покупок, уникаючи покупки нової з кожною покупкою.

По можливості компактуйте великогабаритні відходи (пляшки, банки, коробки).

Якщо у вас є відкритий простір, сад або великий балкон, переробляйте органічні відходи для виробництва компосту для ваших квітів.

Він використовує акумуляторні батареї, вони коштують дорожче, але мають суттєву перевагу: їх можна використовувати кілька разів, з меншим впливом на навколишнє середовище.


Зелене прибирання


У будь-якому випадку ми маємо можливість вибирати, як наші дії впливають на планету, навіть коли ми прибираємо будинок!

Прибирання будинку може мати екологічний підхід, чи знаєте ви це? Ось кілька хитрощів екологічного прибирання будинку, які дозволять заощадити гроші та поважати довкілля.


Ми запропонували Вам деякі ідеї, щоб створити екологічний будинок. Тому що лише починаючи з нас і з просторів, в яких ми живемо, ми можемо створити кращий світ.




Хочеш якісну кухню, яка не має аналогів? Звертайся!


салон Scavolini Lviv м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page