top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Журнальні столики у вітальні



Журнальні столики у вітальні — важливі предмети інтер'єру для відпочинку, роботи чи спілкування з друзями


Практична підставка для комп'ютера або закусок з аперитивом, журнальні столики повинні бути обов'язково присутніми в інтер'єрі. Крім функціональної складової журнальні столики дозволяють чудово інтерпретувати вибраний для кімнати стиль інтер'єру. Ось кілька ідей, які надихнуть вас!



Круглі, квадратні або прямокутні журнальні столики


Коли ви думаєте про аксесуари для вітальні, як ви їх уявляєте? Журнальні столики, представлені у найрізноманітніших формах та розмірах, бездоганно поєднуються з диванами, кріслами та іншими предметами меблів.


Якщо вам близька скандинавська філософія, що базується на концепціях лаконічності, упорядкованості та балансу, відтворіть типовий для скандинавських країн стиль за допомогою круглих або овальних журнальних столиків, які можна розмістити в центрі кімнати або біля вікна, відтворивши куточок, спеціально призначений для чаювання.



Ви орієнтуєтеся на чіткіше окреслені лінії? Квадратний або прямокутний журнальний столик поєднує в собі стриманість і актуальний стиль, пропонуючи ще більше місця для документів за закритим контрактом або сервірування бранча для друзів.




Журнальні столики з дерев'яним, сталевим, металевим чи скляним каркасом


Чи можливо уявити дизайнерські журнальні столики без красивих і міцних ніжок, що підтримують стільницю? Журнальні столики Scavolini з каркасом з металу, сталі або пофарбованого дерева і, досить часто, перехрещеними ніжками - це обов'язковий атрибут сучасної та вишуканої вітальні.




Говорячи про вишуканість неможливо не згадати також журнальні столики зі скляною основою, такі, як Levity. У такі моделі можна встановити не тільки зовнішні, а й внутрішні ніжки, які дозволять приставити стільці до столиків.




Журнальні столики зі стільницею зі скла, ламінату, мармуру та оздобленням шпоном


Прозора стільниця з гладкого або текстурного матеріалу


Стільниця завершує дизайн журнального столика, характеризуючи інтер'єр вітальні. Зайве говорити, що від вибору матеріалу стільниці залежить складність очищення і догляду за поверхнею, які безпосередньо впливають на збереження постійного зовнішнього вигляду вашого журнального столика з часом.





Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе😎


7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page