top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Зелений дизайн корисний для планети



Історія поваги та любові, яку варто розповісти: це Scavolini Eco-design.

Доброчесна компанія, яка створює «правильні» меблі для довкілля.

Найкрасивіші історії кохання починаються з простих, маленьких, майже непомітних жестів, які поступово починають мати велике значення. Вони можуть здаватися незначними, краплею в морі, але з часом навіть найменші вчинки можуть стати хорошими звичками, які передадуться майбутнім поколінням. Так народився еко-дизайн Scavolini: екологічні меблі, корисні для планети та самодостатні, щоб зменшити вплив на навколишнє середовище.


Меблі, які дбають про природу

Стародавні філософи знали: ніщо не створюється і не руйнується, але все можна змінити. Зрештою, це й суть облаштування дому: починаючи з ідеї, вибираючи бажані рішення для вашого простору та створюючи проект, орієнтований на завтрашній день, коли меблі можна буде перетворити на нові екологічно чисті продукти.


Це циркулярна економіка, яка походить від природи, черпає в ній натхнення і повертається до неї, коли життєвий цикл продукту добігає кінця.


Пам’ятаючи про це, народився еко-дизайн: стійка концепція меблів, що керується глобальними принципами, в які ми віримо роками, щоб поважати та захищати світ, у якому ми живемо.


Прагне бути зеленим!

Коли йдеться про зменшення впливу на навколишнє середовище, половинних заходів недостатньо! Ось чому вкрай важливо розглядати весь життєвий цикл продуктів відповідно до методології LCA (Оцінка життєвого циклу).


Ми починаємо з прогнозу впливу готового матеріалу на навколишнє середовище та з’ясовуємо, як він буде утилізований після завершення своєї основної функції, щоб створити екологічно чисті меблі. Ось чому наші матеріали дотримуються концепції «екологічного переходу»: двері з меламіну або ламінату, лаковані двері, різноманітні рішення з дерева або шпону та навіть скла відповідають всебічній етиці відповідальності, в якій кожна деталь розроблена з екологічним баченням .


З огляду на це, оцінюються всі етапи життя продукту, включно з джерелами енергії. Ми використовуємо відновлювані джерела енергії з 2011 року для самозабезпечення нашої діяльності. Завдяки проекту «Sunload» зелена енергія виробляється з фотоелектричних панелей, які забезпечують нам до 80% енергетичної автономності. Навіть наша мобільність є екологічно чистою, тому що вона генерує нульові викиди.


Вишенькою на торті є сертифікація 2021 CQP Furniture Product Circularity для композицій для кухонь, віталень, ванних кімнат і гардеробних, присуджена Cosmob, однією з найважливіших лабораторій дерев’яних меблів в Італії. Сертифікат, який засвідчує циркулярність наших продуктів.




Кілька конкретних прикладів

Турбота про навколишнє середовище – це повна зайнятість, яка включає кілька аспектів. Частина наших зобов’язань присвячена композиціям дверей для кухні, ванної кімнати, вітальні та гардеробних: сертифікат CQP 2021, отриманий від Cosmob, підтверджує середню циркулярність продукту 96% для кількох наших матеріалів.


Конструкція кухонь і багатьох інших елементів також виконана з круглою формою. Насправді, вони виготовлені з IDROLEB, екологічної панелі з високою водовідштовхувальною здатністю та низьким рівнем викидів формальдегіду (шкідливої ​​речовини, що використовується в клеях і смолах для шаф), виготовленої на 100% з деревини, що була використана після споживання, тобто з переробленого матеріалу.


Ми використовуємо перероблений картон для нашої упаковки та захищаємо ваші композиції екологічними повітряними подушками замість полістиролу, який не підлягає переробці. Тож ви також можете переробити папір, картон і пластик, використані для створення нової кухні, ванної кімнати чи вітальні вашої мрії.


Ніщо не залишається на волю випадку!


Україна понад усе!


Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎



8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page