top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кавовий куточок в будинку



Багато маленьких ідей, щоб створити свій кавовий куточок, як у барі

Якщо і для вас смакування кавою є неодмінним ритуалом, вам необхідно створити кавовий куточок нарівні з барами, де можна насолоджуватися ароматною кавою. У статті ми даємо вам кілька порад щодо визначення найкращого місця в будинку для його розміщення.




Над кухонною стільницею

Кухня – одне з найжвавіших місць у домі, і саме тут ми часто п’ємо каву після їжі. Одним із перших кроків у організації, є вибір якісної кавомашини: від крапельних кавоварок до еспресо-машин, визначте модель, яка найкраще відповідає вашим звичкам, і розмістіть її на кухонній стійці.


Зверніть увагу: якщо ваша стільниця з мармуру, граніту або кварцу, ефект розкішного бару гарантований!




Поверх предмета меблів

У вас закінчилися рамки, свічки та баночки, щоб прикрасити меблі в кімнаті? Скористайтеся невикористаною полицею буфету, шафи, стінки чи іншого предмета меблів, щоб створити свій ідеальний кавовий куточок: і в цьому випадку, окрім кавоварки, ви не можете пропустити такі аксесуари, як підставки, серветки та тримачі для шоколаду, щоб запропонувати своїм друзям-ласунам.




У книгарні

Можливо, це здасться вам дивним, але ви коли-небудь думали про те, щоб поставити кавоварку на полицю в бібліотеці? Навіть якщо полиці здебільшого призначені для книг, насправді вони є універсальними, на яких також можна розмістити ваш суперобладнаний кавовий куточок: розташуйте все необхідне для приготування еспресо, журнали та різноманітні освітлювальні прилади, щоб повноцінно насолоджуватися розслаблюючими перервами.





Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174

📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page