top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Керівництво по телевізорах



Трансляція від Scavolini: Телевізори для облаштування вашої вітальні


Цілком звично, коли ви переїжджаєте в новий дім - це створювати свій власний домашній кінотеатр. Отже, який телевізор найбільше підходить для вашого нового екрана? Давайте разом розглянемо, як обставити вашу вітальню!




Комбінований телевізор і блок зберігання


Обов’язковий атрибут у будь-якій вітальні - це телевізор, який займає почесне місце, зробивши вітальню ще більш привабливішою. А якби це також була шафа для зберігання? Пропонуючи чотири місця, кожне з яких супроводжується висувними ящиками, рішення, доступне в колекції Carattere, дає вам можливість зберігати все належним чином, для акуратної та охайної вітальні. Більше того, його кольори та оздоблення легко поєднуються з рештою декору та іншими елементами колекції, такими як вітрина.



Якщо вам подобаються низькі модулі, але ви віддаєте перевагу настінній шафі, тоді Carattere також пропонує базові блоки та полиці, які ви можете заповнити своєю колекцією книг, CD та DVD.




Модульна система


А якби телевізор був ще й картинкою? Деякі з пристроїв останнього покоління призначені для висіння на стіні, як картина, в деяких випадках їх навіть можна регулювати і нахиляти до глядачів завдяки поворотному кронштейну. Таким чином, відповідно до останніх тенденцій, замість використання традиційного телевізора, ви можете обставити свою вітальню модульною настінною системою, яку ви можете налаштувати за допомогою різних модулів, включаючи контейнери, полиці, ящики та стінові панелі, щоб обрамити ваш максі-екран. до досконалості. Одним із прикладів є наша стінна система «Fluida», яка розширює потенціал меблів моделей у асортименті, поєднуючи кухню з вітальнею (за наявності відкритого планування) і створюючи безперервність простору та функцій.




Однією з особливих рішень Scavolini є дизайн горизонтальних або вертикальних розсувних дверей, що дозволяє вам приховувати/виявляти телевізор за потреби протягом дня, зберігаючи чистий вигляд вашої вітальні. Одним із рішень може бути модель Formalia.




Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv


вул. Городоцька 174


📲+38-063-241-58-54



Ми знаємо про меблі усе😎

22 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page