top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кольори для вітальні, натхненні хромотерапією



Акцент хромотерапії: ось як обставити вітальню відповідно до психології кольору

Ви втомилися від старої рутини і шукаєте позитивної енергії у своєму житті? Це може бути ідеальний час для вивчення кольоротерапії. Вірте чи ні, кольори можуть впливати на настрій і загальне самопочуття: чому б не скористатися цими перевагами і в меблях? Давайте дізнаємося, як застосовувати хромотерапію в домашніх умовах, визначаючи кольори для лікувального перебування!




Що таке хромотерапія?

Хромотерапія, яку також називають кольоротерапією, надає кольорам цілющі властивості. Ця дисципліна сягає своїм корінням у давньоєгипетську, грецьку та індійську цивілізації, і сьогодні продовжує знаходити консенсус як альтернатива, незважаючи на скептицизм з боку наукової спільноти. Однак одне можна сказати напевно: дослідження показують, що наш мозок сприймає кольори по-різному, асоціюючи кожен з них з емоцією, а отже, і зі станом розуму. Хіба не правда, що, коли вам сумно, ви зазвичай одягаєтеся темним і натомість обираєте кольорове вбрання, якщо у вас гарний настрій?




Тепер, коли ми ознайомилися з основними поняттями, давайте зосередимося на меблях для вітальні. Уявіть свою вітальню як чисте полотно, готове до малювання: які відтінки ви б вибрали?


Кольори для вітальні


Синій:

Відомо, що синій асоціюється зі спокоєм, він ідеально підходить для зменшення стресу, сприяє розслабленню та покращує якість сну. Тому для кімнати, де відпочинок стоїть на першому місці, хромотерапія пропонує блакитний колір, а ще краще пастельні відтінки, такі як світло-блакитний, для стін або аксесуарів: скільки приємних снів чекає вас на цьому дивані!





Жовтий:

колір сонця та радості. Ви можете оживити настрій вашого перебування, поширюючи відчуття тепла та позитивної енергії. Чи знаєте ви, що жовтий також асоціюється з мозком? Разом з помаранчевим кольором він зберігає вашу пильність і спокій!




Зелений:

Який колір заспокоює хвилювання, якщо не зелений? Безпосередньо пов’язаний із природою та є символом рівноваги та гармонії, він дуже добре підходить для вітальні, де ви проводите вечори за телевізійними серіалами, звільняючись хоча б на мить від усього стресу, накопиченого на роботі.





Червоний:

якщо ваше перебування присвячене не лише відпочинку, а й спілкуванню, обов’язково додайте червоні аксесуари або меблі, оскільки вони роблять атмосферу більш гостинною, теплою та жвавою.




Звертайтеся!




салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854




Ми знаємо про меблі усе!


12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page