top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кольори сучасних кухонь


Поради щодо декорування


Якщо ви хочете створити кухню в сучасному стилі, дуже важливо вибрати кольори, які будуть створювати комфортну атмосферу та затишок. Пропонуємо декілька прикладів :)



Black is black


Колір з невичерпним шармом, чорний - вже і є власним стилем. Однак, якщо ви боїтеся темного ефекту, спробуйте пограти з іншими більш живими відтінками, комбінуючи техніку або кольорові меблі, щоб підкреслити певні зони кухні: приклад? Жовтий колір - це символ енергії, переосмислення, щоб додати нотку світла і створити рішучий вигляд. Також не варто недооцінювати поєднання матового чорного з декоративними елементами сталі, міді та золота: виглядає дуже модно!



50 відтінків стилю


Серед найвишуканіших поєднань ми також рекомендуємо оздоблення дубом: композиція відразу набуде промислового вигляду, наприклад, як в моделі Evolution. Дерево створить затишок, а метал додасть нотку сучасності та практичності.


Дивовижне поєднання


Хто сказав, що кухні голубо-зеленого кольору повинні бути класичними? Йдеться про дуже актуальний нюанс, який має подвійну перевагу: він покращує меблі і робить кімнату більшою. Насправді світлі кольори підвищують яскравість простору, фальсифікуючи його сприйняття.



Пофарбовані в синій колір


Шукаєте живий і трохи зухвалий колір? Синій, безумовно, колір характеру. Можна орієнтуватися як на більш теплі та насичені відтінки, наприклад, як на модель Blue Moon of the Mood, так і на холодні відтінки, такі як електричний синій. Знову ж таки, ніщо не заважає вибрати тотальну синю композицію, погратися з елементами тон в тон або побалувати себе контрастними аксесуарами.


Хочете меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! салон "Scavolini Lviv" вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page