top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кольори та матеріали


Відтінки земляних тонів наповнюють вашу вітальню інтенсивністю та елегантністю.


Наш дім це наша зона комфорту, а вітальня — ідеальне уявлення про те, що означає інтимний і привітний простір. Місце par excellence, розроблене в кожній деталі, щоб запропонувати нам максимальний розслаблення, здатне побалувати нас і дати нам відчуття життя в просторі, який є проявом наших найінтимніших смаків і бажань.




Колір, який нагадує землю і природу в її змінах, що проявляються на деревах і листі, а також чашку гарячого шоколаду, яку смакуєте, сидячи на дивані - це все про натуральні відтінки.


Природні кольори - це ідеальне поєднання, оскільки вони ідеально гармонують один з одним. Також вдало виглядають комбінації: нейтральні відтінки та такою ж з тією самою градацією або на контрасті з яскравішими кольорами, наприклад помаранчевий. Завдяки таким комбінаціям проявляється чарівність. Як і в цих моделях, де природній колір являється абсолютним головним героєм.



Залишайтеся теплими та насиченими, як чашка кави

Знайти нові, повільніші ритми легко в домі, де колір вітальні - це майстерно підібрані земні тони, які пропонують спокій і безтурботність і надають оточенню тверезості й елегантності. Дуб Caffè із шпону у проєкті LiberaMente Living, додає теплоту дерева до коричневого тону. На ньому виділяється більш світлий і нейтральний колір Clay Delhi розсувних фасадів, запропонований з інноваційного матеріалу Biomalta, екологічної та екологічно чистої смоли з компактним і матеріальним малюнком. Мінімальна естетика і столичний аромат – це відчуття, які дарує композиція. Додатковий штрих? Світлодіодне світло під полицями, що надає об’єм всьому і створює захоплюючу гру світла і тіні.





Матеріальні та хроматичні комбінації створюють чітку геометрію, яка черпає натхнення комбінації. Це також вільне життя, слідуючи вільній течії часу, створеною для того, щоб огорнути нас вишуканим мінімалізмом.


Концепція, яка реалізується в композиціях, створених за допомогою системи «Fluid Wall System», яка в моделі Mood має вигляд послідовності в створенні та лінії видимих ​​елементів, запропонованих у відтінку «Сіра чайка», який обрамлює закриті шафки. Вишуканий вигляд, який задовольнити всіх



Класика, але не надто багато

Вміти поєднувати кольори — це мистецтво, як у поєднанні відтінків, які є частиною однієї колірної палітри, так і при використанні контрастних кольорів. Якщо провести паралель зі світом високої моди, окремі меблі вітальні можуть співіснувати в одному середовищі та поєднуватися як предмети одягу, залежно від того, який вигляд ви хочете досягти.

Коричневий у поєднанні з сірим, і гамою більш світлих і нейтральних кольорів надає яскравість і глибоке відчуття гармонії; у зіткненні з яскравішими тонами він виявляє більш сміливий характер.






Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблів усе!


11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page