top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кольори та матеріали: лак проти ламінату


Які відмінності між цими двома матеріалами? Як зробити правильний вибір відповідно до потреб?

Досить сказати, лакований і ламінований фасади, відкриваються два світи, в яких смаки, відчуття та емоції зустрічаються, а іноді розходяться. Є ті, хто стоїть на стороні одного, хтось - на другому, хтось любить обох. Оскільки лак і ламінат, погодьтеся, не схожі на всі інші матеріали. Їхня привабливість робить їх поза часом, вони завжди були справжньою необхідністю, на чолі вибору тих, кому потрібно відремонтувати меблі свого будинку. Тож у чому суттєві відмінності між лаками та ламінатами? Давайте разом подивимось.



Ламінат, краса та практичність

Цей матеріал подобається своєю простотою використання та стійкістю до подряпин, що робить його дуже конкурентоспроможним у порівнянні з іншими "конкурентами", такими як лак, який є делікатнішим.


Ламінат HPL, абревіатура від ламінату високого тиску, є найпоширенішим типом; він пропонує високі показники в плані гігієни та гідроізоляції щодо поверхні, що робить його найкращим матеріалом. І насправді ми можемо знайти його на підлозі, будь то кухні або ванної кімнати.


Майже безмежні можливості оздоблення - матового, глянцевого та рельєфного - і відтінків означають, що це також супер універсальний матеріал. Його особливість полягає у відтворенні природних ефектів дерева або металу. Немає кінця безлічі можливостей конфігурації на будь -який смак!


Очищувати ламінат дуже просто: використовуйте м’яку тканину та нейтральний миючий засіб, або тканину з мікроволокна. Ламінат є стійкий до води, тепла та пари.

У разі стійкого забруднення можна використовувати м’які щітки та губки з рідкими чи нейтральними миючими засобами. Щоб не залишати слідів, слід видаляти плями сухою ганчіркою, щоб уникнути смуг і помутнінь.

Уникайте використання губок зі сталевої вовни, а також продуктів на основі абразивних кремів або порошкових миючих засобів та ацетону.



Лаковка, яка пристрасть!

Питання про різні види обробки та багато іншого. Лак - це фарба, яка покриває панель з деревних волокон.

Поліефірні або поліуретанові фарби мають чудову стійкість до світла і можуть покривати дуже широкий діапазон глянцевих, матових та металевих покриттів та кольорів. Це все? Ні, тому що лаковка додаткова робить і естетичний результат. Лак - чудова альтернатива ламінату, якщо ви не зацікавлені в ефекті дерева і віддаєте перевагу альтернативним текстурам.




Ще один плюс лаку? Секрет його краси також криється в єдиному зовнішньому вигляді, який він пропонує, отриманому в результаті загальної шестигранної картини, яка не робить видимим розділення між вертикальною поверхнею та краями.


Поради щодо того, щоб ваші лаковані меблі прослужили довго? Просто використовуйте м’яку тканину та неабразивні миючі засоби або тканину з мікроволокна. Для найбільш стійких плям сильно розведений етиловий спирт можна використовувати лише для глянсових лаків.



Хочеш кухню, яка не має аналогів? Звертайся! салон "Scavolini Lviv" м. Львів, вул. Городоцька 174 063-245-22-28 Ми знаємо про кухні усе!

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page