top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кутова кухня



Ідеї ​​для проектування кутової кухні – оптимальне рішення для економії простору


У сучасних будинках концепція "економії місця" стала мантрою меблювання, знайшовши свій повний вираз у кутових кухнях. Використовуючи перевагу довжини двох суміжних стін, кутова кухня є ідеальним рішенням для використання кожного сантиметра невеликих квартир і/або офісів, досягаючи максимального результату. Ви думали про такий варіант? Давайте разом подивимося, як економити (у всіх сенсах) із кутовою кухнею!



Індивідуальні рішення


Однією з численних переваг кутової кухні є те, що завдяки модульності її можна оформити на свій розсуд, наприклад, розташувати варочну та мийку з двох сторін або розділити робочу зону та комору. Все залежить від ваших звичок та/або у разі перепланування будинку від місця розташування побутової техніки. Якщо у вас є вільна площа, доповніть кухонну конструкцію півостровом, який можна використовувати для швидких обідів та аперитивів у компанії.




Функціональність кутового розв'язання


Але які меблі потрібні для кутової кухні? Щоб отримати в результаті найефективніше використання простору, дуже важливо не тільки спланувати розташування шаф, колон, техніки та інтер'єрних аксесуарів, але і намітити креативні рішення для меблювання кута. Є ідеї?


Якщо ви не можете встояти перед чарівністю минулого, зверніть увагу: серванти, шафи-вітрини, які чудово вписуються в будь-який інтер'єр, щоб послужити для зберігання продуктів або демонстрації обіднього сервізу бабусі.

Ви більше орієнтовані на сучасність? Ми пропонуємо зосередити всю увагу на внутрішніх елементах композиції, наприклад, вставивши висувні та поворотні кошики, з прихованими фасадами, завдяки яким ви зможете зручно дістати все необхідне.



Вам незручно з усіма цими відкриваннями фасадів та ящиків? Тоді виберіть собі велику варильну панель, організувавши біля неї улюблене кухонне начиння, контейнери для макаронів і все інше, яке так необхідно для експериментів на кухні. Ви передбачаєте ефект хаосу? Якщо кухня маленька, скористайтеся перевагами висоти, повісивши полиці чи шафи на повний зріст.



Бажаєте дізнатися ще більше деталей та зрозуміти, як спроектувати кутову кухню? Чекаємо вас!

салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

0632415854


Ми знаємо про меблі усе😎



6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page