top of page
Пошук
  • tornadolt8

Кухні open space

Слава Україні! Героям Слава!

Віримо в ЗСУ та сили Тероборони! Разом до перемоги💪


Кухні open space стали головною тенденцією меблів, що відображає потребу у все більш динамічних і багатофункціональних просторах, які відповідають ритмам сучасного життя. Вам теж подобається така філософія? Тож давайте разом подивимося, як найкраще організувати кухню та вітальню в єдиному просторі.



Наявність open space створює більше простору. Тому на етапі проектування ви можете створити для себе різноманітні кухонні композиції, які обов’язково стануть вашими найкращими союзниками в дотриманні порядку. Насправді, майте на увазі, що при об‘єднанні кухні та вітальні все стає явним :) Тобто хаос також буде видно.



Одним з найпопулярніших рішень для кухнонь open space є півострів або острів, організований таким чином, щоб обмежити зону миття або приготування їжі і при необхідності перетворитися на зручну стійку, де можна випити аперитив з друзями. Модель Motus з декоративного ландшафтного дуба та матового лаку Visone, забезпечує місце для закусок і умивальником з двома чашами, а також пропонує велику та зручну робочу стільницю.



Облаштування кухні відкритого простору також передбачає вибір стилю обстановки, який гармонійно би поєднав і вітальню, і кухню. При правильному поєднуванні матеріалів та обробки, слід також визначати еталонну палітру. Найкраще починати з нейтральних кольорів, а потім переходити до прикрас і оздоблювальних деталей.



Модель DeLinea, наприклад, має дрес-код Iron Grey, запропонований як для кухні, так і для вітальні, прикрашений контрастними золотими аксесуарами, розташованими на магнітній спинці зі світлового скла та модульною відкритою структурою.









Україна понад усе!


Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся!


📣салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174📣

Пишіть Viber 📲+38-063-241-58-54

Ми знаємо про меблі усе😎


4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page