top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кухонна мийка: як її організувати?




Поради щодо декорування

Приваблива зона мийки покращує стиль усієї кухні. Як найкраще організувати цю зону, щоб її універсальна функція була ще й декоративною?


Моделі та розміри

Мийки доступні з різних матеріалів, форм, розмірів: загалом, пам’ятайте, що для створення максимально гармонійного простору вони повинні підлаштовуватися під загальний стиль кухні.

Виходячи з особливих вимог до простору, ви можете вибрати подвійну раковину, розглянути можливість встановлення двох зливних раковин або один умивальник з боковою опорою або без неї: можливості комбінування дійсно безмежні!



Все на своєму місці

Переглядаючи кухні Scavolini, ви напевно помітили, що більшість композицій містять аксесуари для зберігання: Міа – їх емблема. Насправді такі елементи, як композиційна структура, що висить над раковиною, гарантують максимальну ефективність, відзначаючи час приготування їжі: від миття до приготування.

Важливо поєднувати практичність та функціональність з естетикою: наприклад, мила та губки для посуду. Використовуйте гачки для полиць або скористайтеся перевагами спеціальних контейнерів, розставивши все на полицях різної висоти, щоб диференціювати їх використання.



Корисні щоденні аксесуари

Поруч з мийкою та підставкою для посуду, чого ще ніколи не може бракувати на кухні? Кухонних рушників!

Насправді вони є обов’язковими і, окрім сушіння каструль, тарілок, склянок та очищення поверхонь, їх можна використовувати і як декоративний елемент.

Насправді вони існують на ринку з різних тканин і візерунків: повісьте їх на стіну за раковиною або біля неї, щоб вони завжди були під рукою, і побалуйте себе різними кольорами та візерунками, підібраними відповідно до настрою чи сезонності.


 

Хочеш меблі, які не мають аналогів?

Звертайся!


м. Львів, вул. Городоцька 174

салон Scavolini Lviv

063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе!

12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page