top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кухонні люстри

Поради щодо декорування

Кухонні люстри: функціональні та декоративні світлові точки

Кухня – це серце дому, місце, де можна розвинути свою пристрасть, випікати смаколики, ділитися їжею та спілкуватися з близькими. Ось чому кухонні люстри є центральними як для створення функціонального робочого середовища, так і для створення інтимної та комфортної атмосфери.


Обідній стіл

Незалежно від того, чи буде це масив дерева чи скла, овальний чи квадратний, обідній стіл є центральним елементом на кухні, тому ви не здивуєтеся, що він повинен бути правильно освітлений: виберіть підвісну лампу, яка буде встановлена ​​строго по центру. від столу, дотримуючись відстань не менше 60 см, щоб ідеально освітлювати площу, не засліплюючи тих, хто сидить.


Підвісні кухонні люстри добре поєднуються з будь-яким стилем, від сучасного до класичного, від сільського до індустріального: просто сформуйте їх відповідно до своєї особистості, змішуючи форми, кольори та матеріали. Наша порада? Сталеві лампи з кольоровими тросами, геометричними або ексцентричними формами найкраще вписуються в сучасну кухню, а люстри з кераміки, дерева або кованого заліза ідеально вписуються в романтичні та ретро-обстановки.



Незалежно від вибору люстри, не забудьте замінити старі галогенні лампи на нові світлодіодні лампи, які, окрім того, що рівномірно висвітлюють приміщення та пропонують різні кольори світла, гарантують значну економію енергії.


Очевидно, застосуйте ці невеликі правила і до інших зон.


Робоча зона

Незалежно від того, чи потрібно вам прочитати рецепт або перевірити блюдо, робоча поверхня та зона для приготування їжі повинні мати освітлення, яке полегшує ці різноманітні щоденні дії.


Тому ідеальним було б встановити класичні або регульовані точкові світильники, світлодіодні планки під шафою та над плитою з холодним освітленням, які також сприяють концентрації.




Атмосфера теж хоче свою роль

Крім функціональності, люстри є невід"ємною деталлю стилю. Але якщо ви хочете висвітлити та виділити інші зони кухні, крім згаданих, що було б ідеальним рішенням? Наша підказка передбачає установку люстр прямо на стіни, для ефекту м’якого і розсіяного світла: одним словом, настільний світильник підійде саме вам.


Не забудьте розмістити ароматичні свічки або ліхтарі на стінних блоках або як центральний елемент для додаткового обігріву кімнати!

Хочете якісні меблі, які не мають аналогів? Звертайтеся! салон SCAVOLINI LVIV м.Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про меблі усе!

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page