top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кухонні стільці



Від бару до вашого дому: стільці для кухні та їдальні

У цій статті ми детально розглянемо деякі з основних моделей кухонних стільців: ми впевнені, що серед них ви знайдете ідеального партнера для свого спілкування!

З/без підставки для ніг, спинки та/або підлокітників

Перш ніж ми звернемося до стилю кожного кухонного стільця, ми можемо визначити деякі відмінності. До першого типу відносяться високі табурети з підставкою для ніг і без: перші однозначно зручніші, оскільки забезпечують максимальну стійкість під час сидіння: саме те, що вам потрібно, коли ви ще трохи сонні за сніданком.


Друга відмінність полягає в наявності спинки, яка головним чином відрізняє кухонні табурети від барних, які в більшості випадків не мають спинки.


Нарешті, остання категорія визначає табуретки, оснащені підлокітниками, групуючи серію сидінь, призначених для забезпечення більшої підтримки, що ідеально підходить для сидіння дітей.


Ретро кухонні табурети

Кухонні стільці можна адаптувати до будь-яких побутових стилів,

але щоб уникнути помилок, рекомендуємо підбирати їх відповідно до стилю композиції та загальної атмосфери на вашій кухні. Якщо ви відчуваєте невмирущу любов до традицій, дерев’яні табурети точно потрясуть ваш човен, поєднуючи в собі чарівність минулого та якість матеріалу.


Що стосується типу та фарби, все залежить від характеру, який ви хочете, щоб кімната випромінювала: наприклад, ви хочете додати трохи чуттєвості? Табурети з лакованого ясена зі шкіряною спинкою додадуть кімнаті нового шарму. Ви віддаєте перевагу м'яку, невимушену атмосферу? Тоді подумайте про високі дерев’яні табурети з синтетичним солом’яним сидінням, які ідеально сприймають абсолютно розслаблену привабливість заміського будинку.


Сучасні кухонні табурети Ніщо не заважає вам вибрати однотонні або суцільнометалеві кухонні табурети з промисловим дизайном, який не загрожує комфорту, або з дерев’яним сидінням, ідеальним для додання вашому інтер’єру скандинавського штриху.

Україна понад усе!


Звертайтеся!

салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54


Ми знаємо про меблі усе😎






10 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page