top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кухонні шафи



Все, що вам потрібно, щоб «впорядкувати свої запаси», це шафа!

Ви любите блукати рядами супермаркетів у пошуках найкращих пропозицій? Щоб задовольнити ваш шопінг-апетит, ми склали путівник по кухонним шафам, обов’язковим меблям для дому.



Шафа-комора

Одним із ключових слів, які найкраще описують кухонні шафи, є універсальність: фактично ми говоримо про меблі, які зазвичай високі та довгі, оснащені дверцятами та/або вітринами, здатні вписатися в будь-який куток (і прикрасити його), одночасно виконуючи різні побутові функції.



По-перше, шафа дозволяє зберігати всередині все, що завгодно, забезпечуючи полички, які можна розташувати за потребою, щоб розмістити бабусин посуд та всілякі смаколики. Завдяки конструкції з полицями та ящиками шафи-купе Switch моделі Libra ваші запаси будуть у безпеці!




Шафа шафа

Що ще може кухонна шафа Scavolini, окрім комори? Стати шафою: що ви думаєте про цю пропозицію DeLinea? Просте та важливе доповнення виконує практичну та корисну функцію, забезпечуючи всю місткість відділень та верхню полицю для розміщення пральної машини, сушильної машини та миючих засобів.




Зупиняючись на темі місткості, чи можете ви уявити собі шафи, які можуть вмістити до чотирьох приладів? Це демонструють шафа Swtich з висувними дверцятами на кухні Valore і великі шафи LiberaMente.




Інтер'єрні аксесуари Кожне рішення щодо аксесуарів може бути розроблено індивідуально, починаючи з широкого асортименту внутрішніх аксесуарів, здатних підтримувати повсякденну діяльність і перетворюючи, на дуже організовану комору або суперохайну шафу.




Звертайтеся! салон Scavolini Lviv вул. Городоцька 174 📲+38-063-241-58-54




Ми знаємо про меблі усе😎


30 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page