top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Кіно у вашій вітальні зі Scavolini



Ось що вам потрібно, щоб зробити кінотеатр у вашій вітальні

Який твій ідеальний жанр фільму? Незалежно від того, любите ви трилери чи віддаєте перевагу історіям зі щасливим кінцем, знайте, що відсьогодні вам більше не потрібно буде йти до кінотеатру, зі Scavolini ви можете створити домашній кінотеатр! Дізнайтеся, як перетворити свою вітальню на приватну кімнату для кінотеатру, де ви зможете насолоджуватися улюбленими фільмами, ніби ви в мультиплексі, але не виходячи з дому!




Ось деякі меблі та поради щодо створення кінозалу вашої мрії.

Зручний і просторий диван

Давайте почнемо з припущення, що у вас вже є гарний диван: один із тих просторих і надкомфортних диванів. Якщо у вас є простір, чому б не додати ще кілька крісел? Вони дозволяють вам лягти та змінити своє положення, щоб знайти ідеальний кут огляду: насолоджуйтесь!




Журнальний столик для вітальні

Який домашній кінотеатр був би без попкорну? Низький столик виявляється функціональним для організації всього, що вам потрібно: пульт, напої, снеки.



Правильне освітлення

Респектабельний кінозал вимагає розсіяного освітлення, щоб уникнути відволікань і повністю зануритися в історію: є пропозиції? Запалюючи лампи та свічки, ви можете створити інтимну та гостинну атмосферу, запрошуючи гостей розслабитися.





Тумба під телевізор

Великий екран чи проектор? Завдяки модульним вітальням Scavolini ви можете організовувати модулі інтелектуально, створюючи композицію з відкритими стінними блоками та підставкою для телевізора, щоб розмістити ваш великий телевізор, або вибираючи низький або підвісний предмет меблів, щоб стіна залишалася вільною для проектувати серіалу або фільму прямо на стіну. Непогана ідея для домашнього кінотеатру, чи не так?





Звертайтеся!



салон Scavolini Lviv

вул. Городоцька 174

+380632415854



Ми знаємо про меблі усе!

12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page