top of page
Пошук
  • skscavolinileopoli

Максимальна організація вдома

Поради щодо декорування

Холодна пора року – слушний час для того, щоб привести свій будинок в порядок, а чому б і ні, змінити свій зовнішній вигляд.

Довший час перебування вдома збільшує бажання створити всі необхідні умови, щоб зимова «сплячка» стала комфортною і приємною. Ось кілька оптимальних рішень, без яких ви ніколи не зможете обійтися.







Оновлений домашній офіс

Однією з переваг роботи на дому є можливість створити власне робоче місце на основі наших смаків і бажань; щоб мати можливість вибрати місце, які будуть найзручніші для нас.


Для роботи влітку ми вибрали природу: балкон або сад будинку, зараз саме час повернутися всередину і переосмислити робочий простір. Це може бути офісний куточок, там де зони кухні і вітальні плавно перемішуються. Наприклад, модель Formalia; письмовий стіл, обладнаний полицями та полицями для зберігання корисних матеріалів.



Ексклюзивний відпочинок

Домашнє середовище може запропонувати нам все необхідне для відновлення. Так, якщо у вас є все необхідне, щоб зробити собі тривалу гарячу ванну, знайдіть хвилинку, щоб скуштувати домашній десерт, або сядьте на улюблене крісло, щоб почитати або випити гарячого трав’яного чаю.


Кухня може стати лабораторією кольорів і запахів із стелажами для спецій, ароматичними рослинами та відкритим посудом на обладнаних стінах, які готують для приготування тістечок та джемів, моментів веселощів та вечері з друзями, які повертаються в приміщення. Теплі відтінки та осінні декоративні акценти допомагають створити потрібну атмосферу на кухні та вітальні, наприклад, ковдри, подушки, килимки та обладнані стіни, завдяки яким ви відчуваєте себе огорнутими та захищеними, необхідними для облаштування вашого вітального куточка, у якому ви зможете знову отримати приємної солодкої їжі нічого.


Хочете кухню, яка не має аналогів?

Звертайтеся! салон "Scavolini Lviv" м. Львів, вул. Городоцька 174 063-241-58-54 Ми знаємо про кухні усе!

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page